hits
Hurra for 17 Mai

Hurra for 17 Mai

Gratulerer med dagen til alle

Toleranse - Aksept - Forståelse

Gleden over vår frihet og nasjonale dag fyller meg med stolthet. En stolthet og takknemlighet over hvor heldig vi her oppe i dette vakre langstrakte og rause landet er. Vi er et av verdens rikeste land med en iboende kraft av toleranse, aksept og forståelse for både det som er våre naboer, venner kolleger og også med en kjærlighet i bunn til de vi ikke kjenner og forstår. La oss ta vare på denne godheten som Askeladden i verden. La kjærlighet vinne over  intoleranse, usikkerhet, og hat.

Ta vare på hverandre - Ta vare på gleden - Ta vare på deg selv

La dagen i dag bli en fest for deg selv og dine. La dagen bli en inkluderende fest for alle de som er rundt deg. Både kjente og ukjente er med å feire denne dagen. La dagen bli en fest for alle rundt deg. La smil, latter og glede erstatte hat og intoleranse på en slik dag. Fordi det var toleranse og felles forståelse som i utgangspunktet skapte denne dagen. Og det er toleranse og forståelse som har videreført kjærligheten til dette vakre landet. La oss ha god plass til alle som vil feire denne dagen over alle dager for vårt vidstrakte land. Sørg for å ta vare på den barnslige gleden i hjertet og ta vare på deg selv også akkurat i dag.

Fordi akkurat i dag skifter vi til et varmere klima. Akkurat i dag går vi fra kulde og sne, til vårens glede og med varme i kropp og sjel. Akkurat i dag ler vi med alle barna, med naboer og kjente, med venner og familie og med ukjente og fremtidige venner.

Gratulerer med dagen til alle dere som holder hjulene i gang

En spesiell takk og gratulasjoner til alle dere som holder hjulene i gang. Dere som sørger for trygghet og sikkerhet for oss her i dette landet. Gratulerer med dagen til dere i helsevesenet som sørger for å gi den trygghet og omsorg som er nødvendig. Gratulerer med dagen til Politi og til dere som sørger for at trafikken flyter, og til dere som holder oss trygge. Gratulerer med dagen til alle dere som formidler sannhet. Gratulerer til alle dere som bor i dette landet.

Gratulerer til alle dere som sliter

Gratulerer med dagen til alle dere som av ulike årsaker har det vanskelig. For det er også mange av dere i dette landet. Mange som ikke er i stand til å feire. Mange som er innlagt på sykehus og mange som har det vondt. Det er mange som har det vanskelig psykisk og det er mange som har det vanskelig økonomisk. Gratulerer uansett med dagen til alle dere og til deres nærmeste. Når livet plutselig mørkner, så kan livet like plutselig lysne. La håpet lyse på denne dagen til alle som har det tøft.


Gratulerer med dagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar