Glede

 

 

 

 

Nytt innlegg av det poetiske slaget. Kan være varmen som gir meg kunstnerisk utløp. Vet ikke ,men gleden er i alle fall i fokus for meg i dag.

Vi kan glede oss over mye og mangt, men noen ganger finnes ikke gleden.

Vi kan ønske oss at vi evner å glede oss over de små og stor seire i livet, men det er ikke alltid vi opplever den gleden vi har ønsket oss.

Vi kan glede oss over andres seire, men likevel kjenne et stikk innerst. Et stikk av misunnelse på at de får til å glede seg og ikke vi.

Vi kan glede oss over seire og til og med at andre taper, men noen ganger kommer andre ting i veien for den gleden vi egentlig burde oppleve.

Vi kan ikke velge hva som skjer i livet vårt, men vi kan velge å la gleden være dominerende. Selv når ting ikke er der for å glede oss, kan vi velge å glede oss over andre ting. Vi kan selv velge å legge vekk ting som ikke gleder oss, eller finne glede i det som oppleves som noe annet.

Gleden kan vi ta vare på og gleden er der for å ta vare på oss.

Jeg selv gleder meg til alt, men er veldig klar over at alt ikke er gledelig. Da snur jeg hodet og ser mot det som er gledelig. For meg er det en glede å oppdage at det faktisk går an.

 

Mvh Willy

#glede #lykke #positiv #lys #psykiskhelse #følelser #tanker

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top