Glede

 

 

 

 

Nytt innlegg av det poetiske slaget. Kan være varmen som gir meg kunstnerisk utløp. Vet ikke ,men gleden er i alle fall i fokus for meg i dag.

Vi kan glede oss over mye og mangt, men noen ganger finnes ikke gleden.

Vi kan ønske oss at vi evner å glede oss over de små og stor seire i livet, men det er ikke alltid vi opplever den gleden vi har ønsket oss.

Vi kan glede oss over andres seire, men likevel kjenne et stikk innerst. Et stikk av misunnelse på at de får til å glede seg og ikke vi.

Vi kan glede oss over seire og til og med at andre taper, men noen ganger kommer andre ting i veien for den gleden vi egentlig burde oppleve.

Vi kan ikke velge hva som skjer i livet vårt, men vi kan velge å la gleden være dominerende. Selv når ting ikke er der for å glede oss, kan vi velge å glede oss over andre ting. Vi kan selv velge å legge vekk ting som ikke gleder oss, eller finne glede i det som oppleves som noe annet.

Gleden kan vi ta vare på og gleden er der for å ta vare på oss.

Jeg selv gleder meg til alt, men er veldig klar over at alt ikke er gledelig. Da snur jeg hodet og ser mot det som er gledelig. For meg er det en glede å oppdage at det faktisk går an.

 

Mvh Willy

#glede #lykke #positiv #lys #psykiskhelse #følelser #tanker

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg