Mørkemenn uten pride

Hat, fordommer, uvitenhet og simpel menneskeforakt er og blir den laveste formen for menneskelige egenskaper. Det en del såkalte kristne våger å slenge ut av seg mot andres legning er intet mindre enn forkastelig.  Å fremvise slik åpenbar forakt for andre mennesker er trist og skammelig å være vitne til. Det synes åpenbart for lett å løpe å gjemme seg bak ytringsfrihet når kristenkonservative radikale personer ytrer det mange vil oppfatte som fordomsfulle og støtende kommentarer og påstander med åpenbar forakt for mennesker med annen legning enn dem selv. Et syn på andre mennesker som jeg vil påstå at i verste fall kan ta liv.

 

Og så beskytte seg med ytringsfrihet og deres middelalderske “trosrett” i følge skrifter som gikk ut på dato da Moses gikk i knebukser, virker bare dumt og ignorant i 2022.

 

La det være sagt, det finnes heldigvis langt flere gode, fornuftige og kunnskapsrike kristne med et moderne livssyn, enn det finnes radikaliserte konservative. Det er da heller ikke denne gruppen som utgjør en trussel mot sine medmennesker enten de er født med en annen legning eller har en oppfatning om moral og verdier enn det kristenkonservative og radikaliserte gammelttestamentere har. 

 

Det er denne gruppen av mørkemenn og kvinner og deres konspiratoriske samfunn og det forkastelige livssyn de hevder er det eneste rette, som bør advares mot. En liten gruppe, men dog farlig mot de menneskene de forakter så mye. Ikke er det mulig å diskutere med dem heller. Med troens iskalde klør som forsvar vil denne gjengen ha seg frabedt enhver form for saklighet, vitenskap og etiske normer.

 

Mot tro, slik som den er tolket av denne marginale gruppen av mørkemenn,  ytret gjennom middelalderske meninger og konspiratorisk forståelse av verden, finnes ingen motargumenter. Derfor gir det heller ingen mening i å debattere mot denne samlingen av det som for mange forstås som ignorante sjeler uten empati. 

 

Mørkemannens tid er tydeligvis ikke forbi og kampen står særlig mot den umoral de mener foregår ved et enkelt flagg i regnbuens farger. Gad vite hvordan de hadde reagert om den gjengse mening foreslo å fjerne korset. Motstykket er like dumt og forkastelig.

 

Man kan i dag mene hva man vil og si nesten alt så lenge man ikke tramper på og mobber sine medmennesker. Så om vi er uenige om tro og moral så er det selvsagt greit. Det som ikke er greit er samfunnsproblemet konspirasjoner, fake news og denne gruppen av middelalderens mørkemenn og kvinner forsøker å maksimere.

 

Unge menn og kvinner verden over tar sine egne liv på grunn av fordommene, forakten og menneskehatet dere fremmer i kommentarfelt og ved handlinger som å rive ned regnbueflagg og påstå at mangfoldet innen legning er synd og umoral, ja til og med sykdom. Kan hende det er dere som nå etterhvert bør holde munn. Tro gjerne hva dere vil men la vær å spre dritten deres utover en verden vi andre gjerne vil fylle med kjærlighet og mangfold.

 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 729

3 thoughts on “Mørkemenn uten pride

  1. Hvert år på denne tiden kommer innlegg som dette, ofte rettet mot såkalte kristne. Resten av året er det taust, taust om islams holdninger til homofile, hvordan islams følgere hetser, plager og bruker vold mot homofile. Jeg er homofil, bor på Fjell i Drammen. Jeg undrer meg over nordmenns agenda med å angripe én gruppe for deres holdninger hvor deres handlinger er som bagateller å regne i forhold til den gruppen som man romantiserer og fremstiller som «fredens og kjærlighetens» religion. Noe feighet og dobbeltmoral i disse innlegg og artikler mange poster i «godhetens» navn.

    1. Hei. Jeg er selv ikke homofil, men har en homofil sønn. Saken har opptatt meg i mange, mange år. Nå var det en årsak til at jeg skrev dette innlegget og det er skrevet fordi holdninger trenger å bli minnet på. Det er ikke første gang jeg skriver, kommenterer eller forfekter dette synet og min motstand mot mørkemenn og kvinner hvis agenda er etter min oppfatning, forkastelig. Det blir helt sikkert ikke siste gang jeg forsvarer regnbueflagg og alle mennesker rett til kjærlighet.
      Ønsker deg god helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top