Påskeaktivitet

 

Fisketur!

 

Vi er heldige som bor nær fantastisk natur her vest i havet utenfor Bergen. Her har vi utallige muligheter for et rikt aktivitetsliv i skog og mark, fjell og sjø. Her er noe for enhver smak med andre ord. Det å være aktiv i naturen gir deg noe helt ekstra. En ekstra innsprøyting av glede, lykke, og frihetsfølelse. Alle vet jo hva som skjer når vi trener og at dette er svært gunstig for både kropp og sjel, men aktiviteter som er krydret med fri utfoldelse i naturen, er mer effektivt enn noe annet.

 

Og spesielt vi her i Norden trenger å komme oss ut i naturen. Spesielt på dager som dette når solen skinner og været synes å ønske lyset og våren velkommen. Og spesielt lyset vil være særlig gunstig for oss som en hel vinter har vandret i mørket.

Lyset og solen vil være en naturlig kilde til d vitaminer, men lyset vil også løfte tungsinnet vekk fra sjelen. Man blir rett og slett mindre deprimert av å være ute i lyset.

 

Trening hele påsken er fint for alle, men det er nå min mening at man skal bruke mer tid når lyset varsler vår og fridagene er mange, på å bare nyte vår frie natur. Og har du aktiviteter som er særlig lystbetonte for deg så er tiden inne for å sette i gang.

Selv har jeg hatt med familien på fisketurer de siste dagene. Vi har kost oss med sjokolade, kaffe og pølser, samt nytt det å spasere fra fiskeplass til fiskeplass. Og det har definitivt gjort at man blir i bedre humør.

 

I morgen skal vi ut igjen og denne gangen blir det fridykking. Dette blir årets første tur i havet på jakt etter kamskjell og krabbe. Kanskje litt undervannsjakt også. Det å svømme rundt i et par timer med dykking ned til 10-12 meter er hard trening. Men når man gjør noe som er såpass lystbetont, føles det kun som ren moro. Og i selve aktiviteten, går man inn i en slags flow følelse, der man glemmer tid og sted. Noen som har hatt det slik?

 

Og når kvelden kommer kjenner man at kroppen har fått sitt. På en god måte! Og da har dagen vært vellykket, trening er gjennomført, glede er inntatt og lykken er fullkommen!

 

Hva er din flow aktivitet? Hva er aktiviteten som gir deg en følelse av å glemme sted og tid? Gi oss gjerne en kommentar på dette slik at andre kan bli inspirert av hvilke aktiviteter du driver mest med!

 

Nyt dagene og fortsatt god påske!

#aktivitet #helsefordel #lyset #depresjon #fisketur #familien #lystbetont #kos #vinter #vårlig #sol #påskeaktivitet

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

2 thoughts on “Påskeaktivitet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top