Løpetur i oppoverbakke

 

Opplading foran stafetten på lørdag går ufortrødent videre. I går hadde jeg som nevnt 3 kilometer med løping, og i dag var jeg på jobb med frisklivssentralen. Her fikk vi unnagjort flere kilometer med intervaller og jogging i regn og vind. Nydelig gjennomført!

Det er veldig viktig å ikke overanstrenge seg i forkant av løpet selv om strekningen er relativt kort. Lett jogg med innlagte motbakkeløp i høyere tempo er det som passer meg best. Det fikk jeg god gjennomkjøring på i dag. Og det merket nok deltakerne mine også.

Resten av dagen brukes på restitusjon.

Rolig dag i morgen blir det og Onsdag blir det hardkjør i motbakker før resten av uken blir rolig bevegelse og oppsamling av energi. Det høres nesten ut som om jeg trener til OL, men sannheten er at her er jeg igang med å slå to fluer i en smekk. Ikke bare får jeg anledning til å være med på noe morsomt med gode kolleger på jobben, men jeg får virkelig god anledning til å komme i bedre form etter lang tid med luftveisplager.

Det gjelder å hive seg med på alt man kan få inspirasjon og motivasjon av. Dette var en slik ting for meg. Hva er det som motiverer deg? Kommenter gjerne.

Finn din greie og kjør på!

Mvh Willy

#bcm #aktivitet #hverdagsaktivitet #motivasjon #mestring #løpetur #løping #jogging #helsefordeler #helsegevinst #helse 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top