Løpetur i oppoverbakke

 

Opplading foran stafetten på lørdag går ufortrødent videre. I går hadde jeg som nevnt 3 kilometer med løping, og i dag var jeg på jobb med frisklivssentralen. Her fikk vi unnagjort flere kilometer med intervaller og jogging i regn og vind. Nydelig gjennomført!

Det er veldig viktig å ikke overanstrenge seg i forkant av løpet selv om strekningen er relativt kort. Lett jogg med innlagte motbakkeløp i høyere tempo er det som passer meg best. Det fikk jeg god gjennomkjøring på i dag. Og det merket nok deltakerne mine også.

Resten av dagen brukes på restitusjon.

Rolig dag i morgen blir det og Onsdag blir det hardkjør i motbakker før resten av uken blir rolig bevegelse og oppsamling av energi. Det høres nesten ut som om jeg trener til OL, men sannheten er at her er jeg igang med å slå to fluer i en smekk. Ikke bare får jeg anledning til å være med på noe morsomt med gode kolleger på jobben, men jeg får virkelig god anledning til å komme i bedre form etter lang tid med luftveisplager.

Det gjelder å hive seg med på alt man kan få inspirasjon og motivasjon av. Dette var en slik ting for meg. Hva er det som motiverer deg? Kommenter gjerne.

Finn din greie og kjør på!

Mvh Willy

#bcm #aktivitet #hverdagsaktivitet #motivasjon #mestring #løpetur #løping #jogging #helsefordeler #helsegevinst #helse 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg