En uke igjen!

 

 

Hei alle sammen!

I dag har jeg hatt en ny fantastisk dag i nydelig vær. Det er så deilig å endelig kjenne på varmt, vårlig vær. Faktisk så virker det litt som om man bare sveiper innom våren, kun for å gå direkte til sommeren. Ikke meg imot. Bedre å være ute i slike forhold, enn i slaps og sne.

Derfor startet også dagen min med en løpetur. Der er nå kun en uke til Bergen City Maraton og jeg henger litt etter på formen. Jeg har en strekning som jeg pleier å løpe. Den er på 3 kilometer og tiden jeg fikk på 3 kilometer var litt dårligere enn forventet. Men uansett så var det nydelig å løpe i noe som minnet om full sommer. Elsker sommeren!

Blir et par løpeturer til frem mot neste helg og da er forhåpentligvis ting på plass. Og på jobben har jeg selvsagt frisklivssentralen både Mandag og Onsdag så dette blir helt greit! 

Det gjør noe med en på en god måte å bruke kroppen ute i slikt vær. Det kan virkelig anbefales til alle! 

Ønsker alle en fantastisk ny uke!

Mvh Willy

 

#løpetur #hverdagsaktivitet #jogging #bcm #leve #helsefordeler #helsegevinst #helse #motivasjon #vårlig

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 658

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top