Djevelen på skulderen

 

 

 

Jepp, han sitter der på skulderen din og hvisker demotiverende små usannheter bare for å slippe å være med deg ut på løpetur i lett regn og relativt mye vind.

Det er jo slik at når hele kroppen og ikke minst hodet stritter i mot når fornuften din ønsker å ta seg en løpetur, at det er lett å snuble i en alt for høy dørstokk. Inaktivjævelen som sitter på skulderen er ikke lett å få vekk. Motivasjonen din saboteres jo lenger du grubler på om du skal ut eller om du skal ta det til helgen.

Hus da at det ikke er lurt å gruble for mye. Det er bare å klaske til jæveltrynet på skulderen og tutle seg ut på løpetur. Ikke bestem deg på forhånd hvor langt eller fort du bør eller skal løpe, bare løp. Begynn rolig de første kilometerne og nyt den rolige økten før du bestemmer deg for om du skal løpe hjem eller om du tar en runde til. Ender du opp med en rolig joggetur på rundt 3000 meter skal du være mer enn godt nok fornøyd.

Selv gidder jeg ikke å fundere så mye på om jeg skal ut å løpe eller ikke. Jeg bare bestemmer meg og så gjør jeg det. Jeg vet jo at hodet svikter hvis jeg grubler og jeg vet også at hvis jeg bare kommer i gang så er det særs mye deiligere enn å bli liggende på sofaen.

Husk at du trenger ikke løpe heller for å få effekt, men gi da på med powerwalk i 15 minutter, så snur du og powerwalker hjem igjen. Det blir 30 minutter med knallgod trening.

Så klask til din egen demotivasjonsjævel, tross ham og lær deg til å bare komme seg ut enten du har et mål eller ikke. Begynn å gå eller løpe, så er du i gang uten at jævelen på skulderen får makt over deg.

Mvh Willy

 

#aktiv #hverdagsaktiv #løpetur #kveldstur #løpeglede #helsefordel #30minutter #motivasjon

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top