Ergoterapeut, rørlegger, fotograf og kunstner – dagens bilde

 

I dag skal jeg kun skal poste et av de bildene som betyr mest for meg. Som dere som har fulgt bloggen en stund, vet så er jeg i tillegg til livsstilscoach og ergoterapeut også rørlegger og kunstfotograf. Mange ulike sider ved meg som person og med et bredt spekter av erfaring, kompetanse og livserfaring fra både livets lyse sider men også livets mørkere sider.

I kategorien kunstfoto her på bloggen vil jeg innimellom poste bilder fra en mer enn 25 år lang karriere som fotograf og kunstner.

 

Som sagt er dagens bilde et av de som betyr mest for meg. Bildet heter waterkiss og er av min sønn når han var liten.

Ønsker alle dere flotte mennesker en fortsatt fin helg!

Mvh Willy

#Kunst #foto #artist #bilde #waterkiss #fotograf #rørlegger #kunstner #ergoterapeut #helse #livserfaring

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

2 thoughts on “Ergoterapeut, rørlegger, fotograf og kunstner – dagens bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top