Det gamle naustet

 

Restaureringsarbeid er moro.

I dag var vi så heldige å bli invitert til å hjelpe til med diverse restaurering og snekring på et eldre naust som trenger en smule oppfriskning.

Dette er jo en nydelig anledning til å få brukt hode og kropp i noe som er nyttig. Mye god hverdagstrening i slikt arbeid.

Det å klare å delta på ulike prosjekter å gjøre det som frivillig er en glede som ikke kan betales i kroner og øre. Å få anledning til å kunne arbeide med hendene er noe vi burde oppsøke og delta mer på hvis vi får sjansen. Det er svært givende å få kunne gi og ikke bare kunne få. Det tror jeg man kunne trengt mer av i et samfunn som i stadig større grad baseres på kapitalverdier og etter min mening de siste årene, mindre på humanistiske verdier.

Uansett er det å få arbeidet med kropp og sjel viktig for alle. Man vil unektelig kjenne på mestringsfølelsen når prosjekter stiger fremover. Og man vil få brukt kroppen på en god måte i sammen med andre. Gode venner som ler og arbeider sammen er en virkelig god verdi å ta med seg.

Mvh Willy

#hverdagsaktivitet #happy #helsegevinst #helse #motivasjon #aktivitet #hverdagsaktiv #suksess #leve #livsstil #frivillig #selvbilde #rehabilitering #bygge #naust #kystkultur

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top