En hilsen i kvelden

 

God kveld godfolk! 

Som noen av dere vet er jeg syk for tiden. Det er drittkjedelig å være syk. Spesielt siden jeg er i tillegg til smerter sinnsykt utmattet.

Det å ha en gjennomgang av eget aktivitetsnivå og aktivitetsregulering når man er syk er viktig. Heldigvis er jeg i gode hender med egen ergoterapeut i heimen som sørger for at det er god balanse mellom aktivitet og hvile.

Husk det folkens, at hvile og restitusjon er MINST LIKE VIKTIG som aktivitet og arbeid. Når kroppen sier fra er energiøkonomisering og tilpasset hverdag like viktig som medisiner.

Ta vare på dere selv og ønsker dere alle en flott kveld

Mvh Willy 

#sykdom #sliten #smerter #aktivitetsregulering #aktivitet #hverdagsaktivitet 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 722

6 thoughts on “En hilsen i kvelden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top