En hilsen i kvelden

 

God kveld godfolk! 

Som noen av dere vet er jeg syk for tiden. Det er drittkjedelig å være syk. Spesielt siden jeg er i tillegg til smerter sinnsykt utmattet.

Det å ha en gjennomgang av eget aktivitetsnivå og aktivitetsregulering når man er syk er viktig. Heldigvis er jeg i gode hender med egen ergoterapeut i heimen som sørger for at det er god balanse mellom aktivitet og hvile.

Husk det folkens, at hvile og restitusjon er MINST LIKE VIKTIG som aktivitet og arbeid. Når kroppen sier fra er energiøkonomisering og tilpasset hverdag like viktig som medisiner.

Ta vare på dere selv og ønsker dere alle en flott kveld

Mvh Willy 

#sykdom #sliten #smerter #aktivitetsregulering #aktivitet #hverdagsaktivitet 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 654

6 thoughts on “En hilsen i kvelden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top