Virkelig, FRP?

 

Akkurat når du trodde at FRP ikke kunne bli mer uspiselig medmenneskelig sett, ja så ble de akkurat det. Sutringen deres over at ansvarlig voksne mennesker setter uskyldige syke og Norske barn foran deres politikk, er intet mindre enn kvalmende synes jeg.

 

Argumentet over av vi henter hjem det de kaller et antatt IS medlem er det eneste vi hører. Ikke et ord om det at avgjørelsen ble tatt på et HUMANITÆRT grunnlag. Reaksjonen deres står ikke i stil til deres såkalte kristne fundament i partiet.

 

Det nevnes ikke at kvinnen som hentes hjem ble pågrepet. Det nevnes ikke at offentlige instanser er koblet på for å vurdere samt ta hensyn til BARNAS BESTE, uavhengig av hva mor har gjort eller ikke gjort. 

 

Vi er alle enige om at det å hente hjem mennesker som beviselig er en varig og potensell sikkerhetsfare for landet, ikke er hva vi vil, men det går da for pokker an å skille mellom klinten og hveten. Et barn er å blir uskyldig oppe i alt dette. Det å hente hjem enkeltpersoner som er syke betyr da for pokker ikke at vi inviterer all verdens potensielle uhumskheter hjem? Til og med FRP burde skjønne dette. Jeg har faktisk såpass stor tiltro til PST og norske myndigheter at jeg ikke finner grunn til bekymring.

 

Jeg mener at Fremskrittspartiets holdninger når det kommer til human tenkning og human argumentasjon ikke eksisterer. Og hvis den gjør det, så ser iallefall ikke jeg den. Det er uspiselig å sutre over at norske syke barn ikke blir hentet hjem på humanitært grunnlag. 

 

Enda mer uspiselig blir dette når vi hører at det kun er en liste med andre seirer som kan gjøre dem blid igjen. Hva for noe? Her skriker de av sine lungers fulle hals når vi henter syke barn hjem og endatil antyder at de vil forlate regjeringen, men hvis dem får gjennomslag på andre saker så er det greit likevel?!  Hva denne listen vil inneholde blir jo spennende å se. Hva er det som kan dekke over dette? Færre bompenger? Større kvoter over grensen? Direkte uspiselig og nedrig etter min oppfatning.

 

Det er min klinkende klare oppfatning av at vi overhodet ikke lenger kan eller bør følge dette partiet som synes å ha mistet all form for humant blikk på sine medmennesker. FRP, jeg er dritt lei av dere!

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 729

2 thoughts on “Virkelig, FRP?

 1. Det som er mer skremmende er at det er så mange mennesker som mener men skal la terrorsiktede mennesker vinne frem med forhandlinger ved å bruke barn som skjold.

  FrP har hele tiden ment at man kan hente hjem barna, men uten mor. Norge har ved veldig mange anledninger separert barn og mor og jeg kan ikke se at det ville hatt noen praktisk forskjell om separasjonen skjer i Syria eller om den nå skjer i Norge, så argumentasjonen din holder ikke vann i det hele tatt.

  At du trekker det “humanistiske” kortet holder heller ikke vann i så måte, men godt for deg at du kan slå deg på brystet å være stolt over at do også er av den mening at en terrorsiktet skal kunne forhandle og vinne frem.

  Hvilken signaleffekt dette kan ha vil bare tiden vise, men det er synd å se at man nå faktisk har laget presedens for å forhandle med slike folk, noe som absolutt ikke var aktuelt tidligere.

  1. At du ikke ser at dette ikke handler om prinsipper, forhandlinger eller hvor separasjon eventuelt skjer har ingenting å si for barn som er alvorlig syk. Skulle man ha ventet til vi hadde dødsfall?
   Her skjer det en skjønnsmessig og human intervensjon i en fastlåst situasjon. Det var på høy tid å skjære igjennom. Dette betyr ikke at vi åpner for forhandlinger med noen som helst.
   Som vanlig argumenteres det raskt mot argumenter som mine med “trusselen” om at nå er det fritt frem for alle. Jeg mener du tar feil i det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top