Flyskrekk og konferanse

Sitter nå på hotellrommet i Trondheim der jeg for tiden deltar på rehabiliteringskonferanse.

Det er mange svært interessante tema, men spesielt et tema utpeker seg særlig for min del.

Dette er om autisme, kosthold og rehabilitering.

Det er en blanding mellom spenning og forventning jeg møter opp på dagens foredrag om dette temaet.

Selv med betydelig grad av flyskrekk kom jeg meg avgårde tiiiidlig i morges i aldeles nydelig flyvær.
Godt støttet av gode kolleger og beroligende gikk turen overraskende fint og jeg landet i live!

Programmet er tettpakket i to hele dager så dette blir hektisk, men når man brenner for faget og temaet rehabilitering så blir dette bare moro.

“Finn et arbeid som du elsker så vil du aldri arbeide igjen” var det en klok person som sa engang. Det stemmer iallefall for meg.

Et kort innlegg i dag, men følg med fremover for nye spennende innlegg om livsstilsendring, helse og rehabilitering samt mye annet!

Her et par stemningsbilder fra Trondheim i minus 13 grader!


Mvh hverdagsaktiv

#rehabilitering #helse #konferanse #trondheim

 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top