Løp for livet! – Eller gå –

 

Etter lange dager med faglig input fikk jeg mulighet til å gå på tur i Trondheim by. Fin by men selvsagt ikke så flott som selveste Bergen.

Målet var Nidarosdomen og i flotte minus 1 grad spaserte jeg med gode kolleger mot målet.

Nå har jeg sett Nidarosdomen tidligere, men det var i tidlig ungdom og den gang var jeg nok heller ikke så opptatt av arkitektur av denne typen, på samme måte som i dag.

At noe av forskningen som ble formidlet på konferansen også understreket at det å gå målrettede turer som er lystbetonte har like god effekt som kort intensiv trening hvis man går en viss distanse sett i forhold, gjorde selvsagt turen enda mer verdt! Så gå en lang tur folkens! Det er bedre enn å sitte.
Eventuelt ta en kort intensiv økt, gjerne tabata type intens!

Selve turen var nok ikke så lang, men som alltid er det fornuftig med kvalitet like mye som kvantitet.

Nidarosdomen er intet mindre enn et mesterverk. Badet i flomlys i vinterlige omgivelser gav det frysninger på ryggen. Frysninger av den gode typen.

Mektige vegger der lys og skygge skapte en illusjon av den gode og den onde der den gode ser ut til å vinne.

Alt i alt en flott opplevelse og det å gå eller løpe turer som gir en gode opplevelser er viktig innen hverdagsaktivitet og hverdagsmestring.

Så gå eller løp for livet! Det funker!

Mvh Hverdagsaktiv 

#hverdagsaktiv #trondheim #spasertur #livsstilsendring #nidarosdomen #løpe #gå

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top