Bergen City Maraton

 

Hei alle! I dag gikk altså Bergen City maraton av stabelen. Vi reiste i dag tidlig inn til sentrum med buss. Og nøt hele dagen i fulle drag. Et yrende folkeliv og bare blide mennesker fylte gatene. Solen tittet frem og temperaturen steg da det nærmet seg start for stafetten. Jeg hadde sjarmøretappen og ventet tolmodig i Nordnesparken på at fysioterapeuten skulle komme. I mellomtiden kunne vi som var der heie frem en kald og sliten Frank Løke i mankinien. Det så virkelig ut som at han slet. Jeg trodde jeg hadde god tid, men plutselig var fysioterapeuten  der. Vekslingen var litt sjokkartet, men jeg la i vei i et forrykende tempo. 

Vel det viste seg etter omtrent 500 meter at forrykende var noe i overkant av det ferdighetene tilsa. Jeg var nødt til å regulere tempoet. Inn mot mål på bryggen var det tusenvis av mennesker som heiet oss frem. En fantastisk opplevelse!

I mål var jeg på tiden 10.02 på løypen og det var jeg selv veldig fornøyd med. Og hele laget Helse Angels Sund gjorde det veldig bra! Vi var det beste laget fra Sund denne gangen.

Etter dette var det forfriskninger og middag med hele gjengen. Moro fra ende til annen og jeg gleder meg til neste gang allerede.

 

#bergencitymaraton #løpefest  #bytur #maraton #sosialt #glede 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg