Nyt helgen!

 

Nyt helgen til fulle alle dere som har det bra. Send også en ekstra tanke til dem som ikke har det fullt så bra. Husk å smile samt gi av deg selv til andre du møter på din vei. Ikke bare i helgen, men ellers også. 

Alle fortjener ros, støtte og forståelse. Og alle fortjener respekt. Kanskje du kan være den som snur et sinn, en negativ tanke eller et gryende hat. Av og til koster der bare en dråpe empati.

 

God helg og nyt hvert eneste sekund!

Mvh willy

#hverdagsaktiv #motivasjon #smile #valg #følelser #psykiskhelse #empati 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 704

2 thoughts on “Nyt helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top