Å du deilige sommer!

 

Varmen de siste dagene har slått oss litt ut her vest i havet, men en fin bris fra havet har gjort dagene og tilværelsen levelig og vel så det. Ispedd is, og annen kald drikke godt blandet med feriemodus og livsnyting er tilværelsen omtrent såpass perfekt som det er mulig å få den.

Og de siste ukene når alle andre har hatt ferie, så har altså jeg hatt gleden av å nyte langvarig sydentemperaturer, sol og sommer. Da er det faktisk en glede å gå på jobb. I alle fall for en vestlending fra havet der regn, vind og iskalde nordavinder er selve symbolet på sommer. Vanligvis.

Selv om jeg synes synd på dem som opplever store tap som følge av været, så er det likevel deilig for oss med revmatiske plager og gikt i gamle skrotter.

Måtte sommeren vare til samme tid neste år.

Man kan ikke annet enn å glede seg over endelig å få smake det sydeuropa og forøvrig alle andre syden steder opplever hvert år. I alle fall for oss med innbarka flyskrekk som ellers har store vansker med å reise til slike steder.

Igjen så har vi så mye å glede oss over med en slik sommer at til og med klimaspørsmål skal få lov å ligge mens jeg nyter øyeblikkene her og nå. Ikke det at vi skal glemme klimaet og at supersommeren muligens ser ut til å være et resultat av menneskeskapte endringer. Vi skal arbeide for å hjelpe vår felles jord og felles arv. Bare ikke akkurat nå. Etter sommeren, eller til helga, kanskje.

La oss vente litt med problemer. La oss lære å nyte øyeblikkene, men samtidig gi vår skjerv til et bedre miljø, økt samhold og vennskap over alle grenser. Men la oss også få slippe å ha dårlig samvittighet for at vi koser ræven av oss. Akkurat nå! La oss slippe moralisering over alt mellom himmel og jord fordi vi av og til slipper ned skuldrene, griper tak i ølglasset, klasker tre feite burgere på grillen, kaster klærne og lar solen steike bleke kropper. La oss slippe alt tytet om alle problemer som kan oppstå fordi, fordi, fordi.

Nei, her sitter jeg altså å nyter både solnedgang, øl og har hatt en halv meter med usunn kebab til middag. Jepp, den var en halv meter og jeg gaflet i meg alt!

Så tenk da det alle gode lesere,  nyt øyeblikkene, nyt sommeren, nyt livet og hverandre. Alt annet kan vente til det er det som er viktig. Alt til sin tid!

Mvh willy

#hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #liv #livsglede #jobb #sommer #sol #nyt #sotra #ågotnes #livsnyter

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Hypnoterapeut, Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 695

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top