Nytt design i dag

 

Heisann godtfolk!

Som dere ser på bloggen er det en litt annen design enn det som har vært. Dette designet er mer ryddig enn det jeg hadde synes jeg og jeg håper dere alle liker dette. Dette skyldes at jeg er med i blogg.no sitt nye partnerprogram.

Gi gjerne en lyd om det er ting dere ville ha endret!

Dagen i dag har som vanlig på en Søndag, inneholdt løpetur på en mil. Eller rettere sagt 1,2 mil. Rett skal være rett.

Jeg får mange spørsmål om hvor mye jeg løper i løpet av en uke og hvor fort jeg løper, hvor langt jeg løper og slikt. For å svare på dette er det slik at jeg ikke har noen som helst mål med løpingen annet enn at det skla være egnet til å ivareta helsen min.

Jeg løper aldri for å nå mål, fordi jeg er av den oppfatning at mål fører til stress og mål fører til potensielt nederlag hvis man ikke klarer å gjennomføre. Så jeg løper kun av pur glede. Glede av å holde kroppen i bevegelse, glede over at formen er bra.

Like fullt teller jeg meter og kilometre. Jeg gjør dette fordi jeg liker å løpe langt, men ønsker samtidig å ikke løpe alt for langt. Det er ikke så interessant for meg. Jeg løper også for å bli sterkere i bena og i rygg og hofter. Dette gir meg svært mye glede.

SÅ finn din aktivitet, dyrk den og gled deg over å være i bevegelse i stedet for å irritere deg over å ikke nå målene dine.

 

Mvh Willy

#blogg #blogger #Hverdagsaktiv #aktivitet #motivasjon #glede #meningsfullt

 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top