Nytt design i dag

 

Heisann godtfolk!

Som dere ser på bloggen er det en litt annen design enn det som har vært. Dette designet er mer ryddig enn det jeg hadde synes jeg og jeg håper dere alle liker dette. Dette skyldes at jeg er med i blogg.no sitt nye partnerprogram.

Gi gjerne en lyd om det er ting dere ville ha endret!

Dagen i dag har som vanlig på en Søndag, inneholdt løpetur på en mil. Eller rettere sagt 1,2 mil. Rett skal være rett.

Jeg får mange spørsmål om hvor mye jeg løper i løpet av en uke og hvor fort jeg løper, hvor langt jeg løper og slikt. For å svare på dette er det slik at jeg ikke har noen som helst mål med løpingen annet enn at det skla være egnet til å ivareta helsen min.

Jeg løper aldri for å nå mål, fordi jeg er av den oppfatning at mål fører til stress og mål fører til potensielt nederlag hvis man ikke klarer å gjennomføre. Så jeg løper kun av pur glede. Glede av å holde kroppen i bevegelse, glede over at formen er bra.

Like fullt teller jeg meter og kilometre. Jeg gjør dette fordi jeg liker å løpe langt, men ønsker samtidig å ikke løpe alt for langt. Det er ikke så interessant for meg. Jeg løper også for å bli sterkere i bena og i rygg og hofter. Dette gir meg svært mye glede.

SÅ finn din aktivitet, dyrk den og gled deg over å være i bevegelse i stedet for å irritere deg over å ikke nå målene dine.

 

Mvh Willy

#blogg #blogger #Hverdagsaktiv #aktivitet #motivasjon #glede #meningsfullt

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg