Bobilferie

 

Så var to uker med bobilferie over. Denne gangen leide vi bobil og tøffet avgårde retning Sverige og strendene ved Halmstad. Tyløsand leverte så til de grader, og sol, varme og bading i massevis var som balsam for kropp og slitne sjeler.

Med bobil har man total frihet og når vi var lei den ene campingen, tøffet vi videre mot Norge igjen og destinasjon Larvik. Her campet vi hos familien som bor der og dagene var fylt av god mat, løping og shopping. Digge dager! Faktisk fikk jeg løpt 9 turer på 7 dager. Alle over 6 kilometer. Det er jeg fornøyd med.

Det å leie en stor bobil er ikke så aller verst dyrt heller og man kan kjøre de fleste med vanlig bilsertifikat. De er gode å kjøre på lange turer og det er deilig å kunne stanse å koke seg en kopp kaffe eller lage seg litt mat på veien. 

Vi kommer definitivt til å leie flere ganger! Kan hende vi også kjøper en i fremtiden.

Bobilferie anbefales hvis man liker den friheten det gir å cruise langs veien og oppleve stadig nye steder. For oss er dette bedre enn sydenferie.

Mvh Willy 

#bobilferie #langtur #ferie #Stavern #larvik #turopplevelser #hverdagsaktiv #sverige #ferie18 

 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 664

4 thoughts on “Bobilferie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top