Bråk i øret? Eller tempohjelp?

 

Mange som er ute og løper har en eller annen form for musikk i øret. Og at det øker prestasjonen din finnes det flere studier som antyder at det gjør. Mest fordi man følger et rytmeløp der tempoet styres i forhold til rytmen i musikken antagelig, samt at de fleste nok synes det er hyggelig med musikk til den daglige aktiviteten sin.

Selv løper jeg mer enn gjerne turene mine uten musikk. Jeg foretrekker å lytte til mine omgivelser enten det er vann som klukker, vinden som blåser, fuglene som synger eller bare stillheten som råder. Det gir en spesiell ro i sjelen å løpe uten “bråk” i ørene.

Og akkurat det med ro i sjelen er målet mitt med løping. Det er noe med å få tømt hodet fullstendig under en løpetur. Og jeg opplever sansene bli sterkere påvirket uten musikk. Ikke minst når jeg løper i naturen. Da vil jeg gjerne ha alle mine sanser påskrudd.

Eneste unntaket mitt er når jeg har løpeturer på mølla. Da er det fint å ha på musikk som angir det tempoet jeg ønsker. 

Hva foretrekker du? Gi en tilbakemelding i kommentarfeltet da vel!

Mvh Willy

#løpe #leve #livsstil #nyter #sommer #sol #hverdagsaktiv #motivasjon #aktivitet #helse #livsstilsendring

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 664

2 thoughts on “Bråk i øret? Eller tempohjelp?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top