Hverdagen er her

 

Etter fire uker med deilig ferie er nå hverdagen her igjen. Jeg hadde første arbeidsdag på jobb i kommunen i dag og det var godt.

Spesielt moro er det å treffe igjen både pasienter og gode kolleger. Det gjør godt å føle seg velkommen og ønsket.

Aktiv har ferien vært, og første dag i jobb innebar også frisklivssentralen. I dag dro vi igang harde intervaller med løping i motbakke. 12 gode drag med kun sekunders pause. Hardt, men deilig. Alle drag lå innenfor 80 prosent og opp til makspuls for meg, så ikke bare deltakerne som tjente på dagens økt.

Det å ha en plass å gå til betyr mye for de fleste. Derfor brenner jeg også for å overføre kunnskap til andre om hvordan man kan motivere seg selv til å endre vaner fra dårlige til gode. Da er det mer enn godt å komme på jobb igjen og få arbeide med å hjelpe andre til å nå sine mål.

Som en sa, “if you find a job you love, you will never have to work again”.

Derfor vil jeg også bidra på frivillig basis og som nevnt i forrige blogginlegg, så planlegger jeg gruppetrening på Sotra kostnadsfritt. Her kan flere samles for å dra livsstillasset sammen med andre i samme situasjon, eller ha en gruppe som man kan ha det gøy med i trening og aktivitet. Dette blir startet i år hvis interessen er der fra mange nok.

Mvh Willy

#hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #hverdagen #jobb #gruppetrening #friskliv #løpetur #frisklivssentralen

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top