Hverdagen er her

 

Etter fire uker med deilig ferie er nå hverdagen her igjen. Jeg hadde første arbeidsdag på jobb i kommunen i dag og det var godt.

Spesielt moro er det å treffe igjen både pasienter og gode kolleger. Det gjør godt å føle seg velkommen og ønsket.

Aktiv har ferien vært, og første dag i jobb innebar også frisklivssentralen. I dag dro vi igang harde intervaller med løping i motbakke. 12 gode drag med kun sekunders pause. Hardt, men deilig. Alle drag lå innenfor 80 prosent og opp til makspuls for meg, så ikke bare deltakerne som tjente på dagens økt.

Det å ha en plass å gå til betyr mye for de fleste. Derfor brenner jeg også for å overføre kunnskap til andre om hvordan man kan motivere seg selv til å endre vaner fra dårlige til gode. Da er det mer enn godt å komme på jobb igjen og få arbeide med å hjelpe andre til å nå sine mål.

Som en sa, “if you find a job you love, you will never have to work again”.

Derfor vil jeg også bidra på frivillig basis og som nevnt i forrige blogginlegg, så planlegger jeg gruppetrening på Sotra kostnadsfritt. Her kan flere samles for å dra livsstillasset sammen med andre i samme situasjon, eller ha en gruppe som man kan ha det gøy med i trening og aktivitet. Dette blir startet i år hvis interessen er der fra mange nok.

Mvh Willy

#hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #hverdagen #jobb #gruppetrening #friskliv #løpetur #frisklivssentralen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg