Helg

 

Endelig helg?

Jadda. Men istedet for å komme hjem å trekke ut støpselet, så slappet jeg kun litt av før jeg dro på løpetur i finværet. 17 grader og sol lokket meg ut på 20 runder på banen. Hver runde er 400 meter og annenhver runde etter ti rolige, ble brukt til intervall.

Tungt og deilig på samme tid.

Vanskelig å motivere seg til å gjøre det er det egentlig ikke heller. Det er omtrent som å hoppe i sjøen når det er litt kaldt. Tell til tre og ta sats.

Ønsker alle en god helg!

Mvh Willy 

#hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 699

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top