Egen gruppe på Facebook!

 

Hei alle følgere og lesere!

Gode nyheter i dag. Vi opprettet nettopp en ny gruppe på Facebook som forsøker å fremme inspirasjon, tip og motivasjon gjennom gode diskusjoner, bilder og videoer lastet opp av oss og dere. 

La oss sammen skape enn gruppe som skal vokse seg stor der målet er å bli en av de viktigste gruppene for deling av informasjon, med gode diskusjoner råd og vink til hverandre og med stort hjerte for samhold og respekt for enkeltindividet!

Meld dere inn i gruppen på  facebook. Søk opp hverdagsaktiv.blogg.no og meld dere inn i dag!

Ønsker alle en svært god dag. Vær snill med dere selv og vær snill mot andre!

Mvh Willy 

#hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #bloggere #grupper #facebookgruppe #livsstilsendring 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 729

2 thoughts on “Egen gruppe på Facebook!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top