Det beste i livet er gratis

Det beste i livet er gratis og hva mener jeg egentlig med det?

Vel, la oss ta trening først. 

Punkt 1 – trening

Her er det mye å spare penger på. Ta for eksempel kostnadene på medlemskap i treningssentre. Må man på død og liv være tilknyttet et treningssenter for å kunne få god trening? Nei ikke nødvendigvis, men hvis man finner glede og motivasjon i det så er det selvsagt en god investering. Men husk at tyngdekraften er både gratis og et fantastisk bra treningsapparat. Det finnes svært mange ypperlige treningstips som tar for seg trening med kun kroppen og tyngdekraften som middel til å bli sterkere og i bedre form! 

Nå planlegger vi altså i tillegg et helt gratis tilbud der vi starter et møtepunkt for felles utetreninger. I første omgang med utgangspunkt på #sotra. Det å møte andre å trene i felleskap gir mer lyst til å trene og opprettholde motivasjonen.

Lyst å være med? Send en melding til oss på facebook gruppen hverdagsaktiv.blogg.no

Punkt 2.

Frisk luft i lungene er helt gratis! Ta en tur i skog og mark å få fylt lungene med frisk luft. Gasse på i oppoverbakkene for å øke lungekapasiteten og få enda mer gratisluft inn i lungene og forleng livet med flere år helt gratis!

Punkt 3. 

Nestekjærlighet er smittsomt og fullstendig kostnadsfritt. Vis omsorg og omtanke til de rundt deg og dette vil gi deg en indre glede som ikke kan måles i penger. Vis at du er i stand til å stoppe opp å se mennesker rundt deg. Gi en hjelpende hånd til de som har det vanskelig og åpne deg selv for å både gi og motta nestekjerlighet fra mennesker rundt deg. Uvennskap og mistenkeliggjøring av enkeltmennesker og enkeltgrupper gir kun negative assosiasjoner, så sørg for at 2018 blir året der den neste personen du møter potensielt er din nye bestevenn!

Punkt 4

Shoppingfrie dager

Her er det utvalgte dager som kan byttes ut med null pengebruk og samtidig bidra til både miljøet og sparekontoen din. Ved å legge inn shoppingfrie dager og bytte shoppingen ut med fysiske utskeielser i fri natur eller i sitt eget nærområde sparer man potensielt tusenvis av kroner. Og får gratistrening på kjøpet!

Punkt 5

Røyke og snuskutt! Her ligger det potensielt enorme summer man kan spare og dermed bidra til overskudd i økonomien.

Jada, jada jeg vet, det å slutte er jo nærmest umulig, eller? Uansett er det iallefall helt gratis. Og det å slutte er et bevisst valg man tar og som man må jobbe med for å klare. Jo flere ganger man slutter, jo større er sjansen for å klar det. Kall deg selv en ikkerøyker i 2018, helt gratis og med et enormt helsemessig og økonomisk gevinstpotensial!

Punkt 6

Nyt, lev, elsk! Vært sekund som går er et øyeblikk som kan og bør leves til det fulle. Helt gratis kan ens bevisste valg i øyeblikkene som passerer, fylles med glede for seg og andre. Det å smile til seg selv og andre er ikke bare gratis, men gir deg selvtillit og gode følelser. Samtidig er et smil såpass smittsomt at andre også får gode følelser. Så smil til alle inklusive deg selv og tenk tanken at

Det beste i livet er gratis! 

Mvh Willy

#helse #livsstilsendring #hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #sprek #kårtveit #sotra 

 

 

 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 704

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top