Kroppen er vår hage

 

Kroppen er vår hage, viljen er vår gartner sa salige William Shakespeare en gang.

Og litt slik er det jo faktisk for oss alle ikke sant?

Man må for eksempel noen ganger spa om igjen hagen for å plante nye frø. Og når man så har gjort det, ja så må man også passe på å gi det omsorg og næring slik at det kan spire og gro. Man må gi det alt det trenger for at det skal kunne vokse seg stort og sterkt.

Slik er det med motivasjon og endring også. Det er noe en trenger å gi den næringen som behøves. Slik at når motivasjonen til å slite seg gjennom noe annet enn sofasliting er på bånn, så vet man at grunnen til å komme seg ut på en løpetur uansett vær, er å gi kroppen sin den energien og næring den trenger. 

Hver gang jeg selv trenger motivasjon så tenker jeg på ordene til Dawson Trotman.

“Den aller mest bortkastede tiden, er all den tiden du brukte til ikke å starte”.

Det er ikke slik at man aldri skal kunne nyte hagen. Man trenger å kunne høste fruktene av hardt og regelmessig arbeid. Det er nettopp derfor vi må passe på denne edens hage i oss selv. Hvis ikke så visner den og forvitrer.

Så når det regner og blåser så er det viktig å kunne gi hagen en liten tur ut fordi frøet som er sådd trenger at du regelmessig steller pent med det, gir det næring, og vanner hagen med kjærlighet.

Mvh Willy 

#hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #livsstilsendring #psykiskhelse #helsefordeler #helsegevinst #helse #kropp

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 653

2 thoughts on “Kroppen er vår hage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top