Valg

 

Hei alle!

I dag ville jeg kun si at hverdagen består av ulike valg. Vi og vår bevisste hjerne er den som faktisk bestemmer hva man skal velge. Så i dag sto valget for meg om det å gå ut å trene med sykt mye gangsperr, eller gi pokker og bare “velge” å glemme det.

Valget er ikke så veldig vanskelig når man tidligere har bestemt seg for å endre livsstil. Jeg valgte det som var deiligst, nemlig ut og trene. Et valg som er slitsomt, men som gir mer lykke og mestring enn det å føle seg lat og inaktiv.

Et svært enkelt valg.

 

Mvh Willy 

#helse #motivasjon #aktivitet #hverdagsaktivitet #suksess #leve #livsstil #nyter #valg #følelser 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 704

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top