Hverdagsaktivitet – trening og smerter!

 

Hallaien folkens!

Søndagen starter med drittvær ute og smerter i hele kroppen. Spesielt vondt er det i fingrene, tærne og i hodet. Forbaska smerter som ikke skal la en i fred selv på en Søndag. Så hva gjør man da?

Legger seg ned å sutre? Krype under et varmeteppe og synes synd på meg selv? Putter i meg smertestillende? 

Neh. Jeg velger å ta for meg av kroppens egne smertedempende midler. Jeg digger følelsen av kroppens egen “smertedemper” endorfin. Et langt liv med smerteerfaringer om hva som virker og hva som ikke virker, gjør meg motivert til å ta lange joggeturer for å booste denne naturlige medisinen. Og når dette også støttes av valid forskning er det bare å legge vekk forestillinger om av JEG ER ANNERLEDES. 

Vi er enkle slik sett vi mennesker. Vi er forskjellige på alle måter, men også kliss like i kroppslige funksjoner innen dette med trening og aktivitet.

For meg selv som har revmatisk sykdom, artroser, ryggprolapser, og litt annet knask, er livet av og til fyllt med smerter. Spesielt i de kalde årstider er det vanskelig. Dette har jeg måttet lære meg å leve med. Fordi det å overgi seg til smerten ALDRI HAR VIRKET POSITIVT.

 Tvert imot så var det først når jeg trosset smertene, sto i dem, ble aktiv, først da ble livet annerledes. Først da skjedde det noe med både kropp og sinn.

Så stå på folkens! Det blir litt værre før det blir bedre, men det er helsikes mye bedre enn å bli liggende resten av livet.

Mvh Willy 

#livsstilsendring #smerter #endorfiner #revmatisme #Hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

2 thoughts on “Hverdagsaktivitet – trening og smerter!

  1. Tusen takk. Det håper jeg også. Spre gjerne det gode budskap 🙂 vi har også en facebook gruppe som vi håper skal vokse. Hverdagsaktiv.blogg.no Marleen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top