Hverdagsaktivitet – trening og smerter!

 

Hallaien folkens!

Søndagen starter med drittvær ute og smerter i hele kroppen. Spesielt vondt er det i fingrene, tærne og i hodet. Forbaska smerter som ikke skal la en i fred selv på en Søndag. Så hva gjør man da?

Legger seg ned å sutre? Krype under et varmeteppe og synes synd på meg selv? Putter i meg smertestillende? 

Neh. Jeg velger å ta for meg av kroppens egne smertedempende midler. Jeg digger følelsen av kroppens egen “smertedemper” endorfin. Et langt liv med smerteerfaringer om hva som virker og hva som ikke virker, gjør meg motivert til å ta lange joggeturer for å booste denne naturlige medisinen. Og når dette også støttes av valid forskning er det bare å legge vekk forestillinger om av JEG ER ANNERLEDES. 

Vi er enkle slik sett vi mennesker. Vi er forskjellige på alle måter, men også kliss like i kroppslige funksjoner innen dette med trening og aktivitet.

For meg selv som har revmatisk sykdom, artroser, ryggprolapser, og litt annet knask, er livet av og til fyllt med smerter. Spesielt i de kalde årstider er det vanskelig. Dette har jeg måttet lære meg å leve med. Fordi det å overgi seg til smerten ALDRI HAR VIRKET POSITIVT.

 Tvert imot så var det først når jeg trosset smertene, sto i dem, ble aktiv, først da ble livet annerledes. Først da skjedde det noe med både kropp og sinn.

Så stå på folkens! Det blir litt værre før det blir bedre, men det er helsikes mye bedre enn å bli liggende resten av livet.

Mvh Willy 

#livsstilsendring #smerter #endorfiner #revmatisme #Hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg