Gratis!

 

Det beste i livet er gratis er det noe som heter. Og det tar vi i hverdagsaktiv på alvor. Førstkommende søndag arrangerer vi rett og slett gratis utetrening her på Ågotnes idrettspark. Tidspunktet er klokken 11.30 og alle er velkommen for en times økt med undertegnede som veileder. 

Her trenger man ikke å være topptrent for å delta og man kan gjerne være helt utrent. Vi tar hensyn til alle og vil legge til rette for at alle skal få en god opplevelse enten det går fort unna, eller om det går mer rolig for seg. All bevegelse er bra for en uansett og vi alle må begynne et sted uansett.

Blir dette godt mottatt så blir det et fast innslag der vi prøver ut ulike løyper i Fjell Sund og Øygarden.

Velkommen skal dere være! Mvh Willy 

#gratis #trening #helse #motivasjon #aktivitet #hverdagsaktivitet #ågotnes #Fjell #sund #øygarden #Hverdagsaktiv 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

2 thoughts on “Gratis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top