Sløvehelg

 

Hei folkens!

Vanligvis så er helgene for meg fylt med trening. Altså trening og trening fru blom, men i alle fall så har jeg mellom 6 og 16 kilometer løping i løpet av helgen.

Denne helgen ryker dette garantert!

Solen skinner og været bare innbyr til lange fine løpeturer, men kroppen bare gidder ikke. Man dras mellom lysten hodet har og giddalausheten kroppens mekanismer har. Helt greit det. Noen ganger er det helt greit å bare sløve helt ned. En svale gjør ingen sommer, vet du. Så lenge årsaktiviteten er i pluss sånn totalt sett, så går det HELT FINT.

Men det nydelige været innbyr også til å spille PS4 og yndlingspillet mitt for tiden, Battelefield 1. Digger at jeg fortsatt har beholdt barnet i meg, med utpreget evne til å leke, spille og være barnslig når jeg vil og med hvem jeg vil. En kvalitet jeg setter svært stor pris på.

Jeg vil alltid beholde evnen til å leke, kose meg og være barnslig resten av livet. Løpe kan jeg gjøre ellers. Sløvedagene her er også viktige å ta med seg. Man må ikke ALLTID være så forbasket SERIØS vel? Nei, folkens, nyt øyeblikkene, livet og grip alle muligheter til å prøve livets goder før dem forsvinner. Selv skal jeg innvilge meg en ekstra omgang battlefield i dag.

God helg til alle dere fine folk!

Mvh Willy 

#hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #PS4 #spill #livsnyter #livet #livsglede #barnslig

2 kommentarer
  1. Helt sant! Vi trenger å nyte livet, nyte dagen og bare gi f….. i alt som heter trening! Fordi vi fortjener det! God helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg