Sløvehelg

 

Hei folkens!

Vanligvis så er helgene for meg fylt med trening. Altså trening og trening fru blom, men i alle fall så har jeg mellom 6 og 16 kilometer løping i løpet av helgen.

Denne helgen ryker dette garantert!

Solen skinner og været bare innbyr til lange fine løpeturer, men kroppen bare gidder ikke. Man dras mellom lysten hodet har og giddalausheten kroppens mekanismer har. Helt greit det. Noen ganger er det helt greit å bare sløve helt ned. En svale gjør ingen sommer, vet du. Så lenge årsaktiviteten er i pluss sånn totalt sett, så går det HELT FINT.

Men det nydelige været innbyr også til å spille PS4 og yndlingspillet mitt for tiden, Battelefield 1. Digger at jeg fortsatt har beholdt barnet i meg, med utpreget evne til å leke, spille og være barnslig når jeg vil og med hvem jeg vil. En kvalitet jeg setter svært stor pris på.

Jeg vil alltid beholde evnen til å leke, kose meg og være barnslig resten av livet. Løpe kan jeg gjøre ellers. Sløvedagene her er også viktige å ta med seg. Man må ikke ALLTID være så forbasket SERIØS vel? Nei, folkens, nyt øyeblikkene, livet og grip alle muligheter til å prøve livets goder før dem forsvinner. Selv skal jeg innvilge meg en ekstra omgang battlefield i dag.

God helg til alle dere fine folk!

Mvh Willy 

#hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #PS4 #spill #livsnyter #livet #livsglede #barnslig

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 704

2 thoughts on “Sløvehelg

  1. Helt sant! Vi trenger å nyte livet, nyte dagen og bare gi f….. i alt som heter trening! Fordi vi fortjener det! God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top