Livsstil – Coaching – Personlig trening

 

Reklame//hverdagsaktiv

Hei alle sammen! Mange kjenner etterhvert til hva hverdagsaktiv står for.

Fokus på aktiv hverdag, inaktivitet og motivasjon. Men visste dere at jeg også har fokus på personlig treningshjelp, veiledning og endring? Gjennom min egen reise fra utrent kondisvrak til en person som har kvittet meg meg røyk, alkohol, og som har kvittet meg med ryggproblemer og generelt en veldig inaktiv hverdag, til godt trent og med nyvunnet helse.

Gjennom lang erfaringsbasert kompetanse sammen med bred formell helsefaglig kompetanse har jeg gode forutsetninger for å gi gode verdifulle råd. Visste dere at det er fullt mulig å kontakte meg for gode råd og hjelp til endring av livsstil? 

Hverdagsaktiv vil fortsette å holde gratis treningssamlinger ute med fokus på løping. Tilbudene vil foregå på bane og er tilpasset alle. I tillegg er det fullt mulig å få ekstra hjelp gjennom personlig veiledning. På bloggen vil jeg fortsette å pøse ut masse råd og tips for å øke motivasjon og glede. Så følg med på bloggen, lik og del villig vekk!

Jeg ønsker å takke hver enkelt av dere for delinger, tilbakemeldinger og likes på bloggen. Dere inspirerer meg til å fortsette med å dele tanker og erfaringer her på bloggen. Takk!

Følg meg gjerne på Facebook gruppen hverdagsaktiv eller hverdagsaktiv på Instagram.

Ønsker dere alle en flott kveld!

Mvh Willy 

#pt #veiledning #livsstilsendring #trening #helse #motivasjon #aktivitet #hverdagsaktivitet #suksess #leve #livsstil 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg