Julekalender starter snart!

 

//reklame hverdagsaktiv

Jess!!

Endelig er det straks premiere på hverdagsaktiv sin JULEKALENDER!

Et lite innlegg hver dag med #aktivitet og med gode ord. Husk å skrive JULEKALENDER i kommentarfeltet så er du med i trekningen om en liten humanitær premie samt at vinneren frontes på min blogg og facebook side!

Vinneren trekkes hver lørdag frem til jul og alle som Kommenterer “JULEKALENDER” er med i ukens trekning. Denne uken kan du vinne en liten gave som betyr noe for en som trenger det. En gave av godhet er en gave som lever evig.

Hver uke vil jeg trekke nye vinnere og med nye premier hver lørdag. Julaften trekkes en gave som er til den som vinner personlig og da trekkes vinneren ut fra ALLE SOM HAR DELTATT i Desember.

Og husk at i hver luke så finner du aktiviteter som du kan gjøre alene eller sammen med andre! 

Så bli med å vær aktiv også gjennom julemåneden!

Mvh Willy 

#julen #lysogvarme #julekalender #aktivitet #hverdagsaktivitet #aktivitetskalender #juleglede #godhet #hverdagsgodhet

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 664

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top