Livsnyting, venting og flyplasser

God dag alle gode lesere og venner.

Her sitter jeg da og venter. Venter på et forsinket fly. Det er ikke ofte jeg venter på fly da jeg har skikkelig flyskrekk. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, heter det og denne gangen er det ikke meg selv som skal ut og fly heldigvis. Heg venter på min kjære datter som kommer hjem en liten juletur fra hovedstaden.

Hun bor og jobber i Oslo som journalist og det er alltid godt å få gullongen sin hjem igjen. Det er derfor med fryd jeg venter denne gangen. Og så passer jeg selvsagt på og nytte anledningen til litt livsnyting i samme slengen.

Ja, selvsagt er flyet forsinket, men det gjør absolutt ikke noenting. I stedet for å la seg irritere, kan man heller nyte flyplasstilbud som kaffe med noe attåt, småturer med innlagte trappestigninger, kjendisjakt ved avgang og ankomshall, og kanskje en kaffe til.

Alt dette ble i dag behørig utført. Trappegang gikk fint, vi så ingen kjendiser selv om jeg var overbevist om at en fra #tv2nyhetene sto bak meg med en liten hund på armen. Men likevel var det en velsmakende kaffe mocca og litt chilinøtter som var det beste. Det er ikke til å unngå at man føler seg ørlite grann kontinental når man er på en flyplass. Og helt greit at jeg slapp å fly da selvsagt.

Gullongen kom til slutt og nå går vi julen i møte.

Ønsker alle en fin tid med familen eller venner eller i eget gode selskap.

Mvh Hverdagsaktiv

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 658

2 thoughts on “Livsnyting, venting og flyplasser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top