Luke 18

God morgen og god dag folkens!

I dag er ordet køkultur.

Det å legge vekk egoismen når du står i kø er like viktig som å finne frem normal folkeskikk!

Mange eier ikke køkultur og tenker bare på seg selv. Hva med å være litt tålmodig, finne frem ditt indre smil, samt ørlite folkeskikk, så blir alt så mye hyggeligere rundt deg.

Dagens luke inneholder bilvask. Bruk gjerne svamp og vann slik at armene, mage og rygg får kjørt seg. Ja, og du, husk å vær ekstra hyggelig neste gang du står i kø.

Mvh Hverdagsaktiv

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 700

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top