WordPress, bloglovin, insta og aargh!

Hei alle fine folk!

Jeg vet ikke helt hvordan det er med dere andre som er flyttet over på ny plattform. Altså WordPress. Jeg synes det er en spennende plattform, men sliter litt med å få ting til å fungere. Helt sikkert min egen utilstrekkelighet som gjør det, men dog litt irriterende.

Uansett så har jeg hatt store problemer med å få deleknappene til facebook og instagram til å fungere. Jeg har nå skiftet fra firefox til chrome og da ser ting litt lysere ut. Prøv gjerne å gå inn på facebook siden min via ikonene på bloggen. Og mens du er der hvis det funker så legg gjerne sidene mine til i favoritter.

EN annen ting jeg ikke får til er å oppdatere utseende på bloggen. Det viser seg at utseende knapper i menysystemet ikke er der lenger. Jeg mener bestemt at de var der innledningsvis. noen som har noen gode tips? Det samme med redigering og installering av widgets. Heller ikke deleknapp og lenke til snapchat virker. Noen ide om hvilken adresse som skal føres inn?

Ikonet for peker til bloglovin er også mer eller mindre skjult et sted nede på siden i en sidebar. Den er der og den virker men jeg ønsker gjerne å ha den ved siden av de andre deleknappene øverst på siden min. Aner ikke hvordan jeg flytter dem.

Forøvrig så følg meg gjerne på bloglovin og jeg ville bli svært glad hvis dere delte bloggen min med andre! Fremsnakking tas imot med en glede.

Ønsker dere alle en nydelig kveld!

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 714

6 thoughts on “WordPress, bloglovin, insta og aargh!

  1. Er det en nettversjon av WP du bruker. Jeg er ikke flyttet over enda men lager alle innleggene mine i WP på eget domene. Bare lurer på om det er noen forskjell

    1. Hei. Ja bruker nettversjonen gjennom windows 10, men har det samme problemet på mobilversjonen. Har sendt en mail til support. Jeg poster en oppdatering når og om ting løser seg 🙂

  2. Deler litt forvirringen din. Jeg blogga før på wordpress, da hadde jeg full kontroll på alle funksjoner. Bloggen ligger der ennå og der ser jeg at menyene ikke er like på blogg.no sin plattform på wordpress. Litt forvirrende hele greia, mulig det retter på seg bare de har fått flytta alle bloggene.

    1. Hei. Ja er litt forvirrende. Noe løste seg etter at jeg skiftet nettleser, men menyene er tullete. Satser på at det bedrer seg ja. Ønsker deg en god kveld!

  3. Deler din frustrasjon! Har også oppdaget at knappene for å endre utseende er borte! Hadde satt det litt på vent i starten, da var de der. Har tydelighvis ventet for lenge, for nå er de borte! I bruksanvisningen fra word press snakker de om knapper som ikke er der! Har trua på at det vil bli lagt inn igjen etter hvert. Blogg.no jobber vel på spreng for å få alt til å funke. Har opplevd å få hyggelige svar når jeg har henvendt meg til supporten på blogg.no. Send dem dine spørsmål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top