Bilder i kveld

 

I dag har det vært en stille og rolig dag med bursdagsfeiring i  huset her vest i havet. Min sønn ble 16 år i dag og vi har brukt dagen til å feire ham. Kvelden har gått med på å gå igjennom bilder fra galleriet mitt og da jeg ikke har skrevet mer om noe denne dagen kan jeg jo like gjerne dele et par bilder i stedet for.

 

Kunsten min er viktig for meg og jeg elsker å bruke fotografiet kreativt og lager gjerne bilder som er interiør statements i store formater. Jeg synes det er veldig kjekt å kunne bruke min kreativitet til å utforske det som er rundt oss og blir selvsagt ekstra glad når folk kommenterer og liker det jeg gjør.

 

Noen ganger er det kjekt også å se prosessen med bildene fra start til vegg. Dette gir en selvsagt en ekstra stor glede og mestringsfølelse. Å se sine egne bilder i stort format på veggen trykket på aluminiumsplater er selvsagt svært tilfredstillende.

 

Nok om meg nå. Har du en eller flere kreative talenter? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva det er som du liker og hva din kreative side er!

Her følger et par fotografier type fine art fra meg. Fortsatt god påske til alle!

#påske #bilder #interiør #kunst #veggbilder #foto #fotograf #fineart #fotokunst #kunstner #kreativ

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg