Bilder i kveld

 

I dag har det vært en stille og rolig dag med bursdagsfeiring i  huset her vest i havet. Min sønn ble 16 år i dag og vi har brukt dagen til å feire ham. Kvelden har gått med på å gå igjennom bilder fra galleriet mitt og da jeg ikke har skrevet mer om noe denne dagen kan jeg jo like gjerne dele et par bilder i stedet for.

 

Kunsten min er viktig for meg og jeg elsker å bruke fotografiet kreativt og lager gjerne bilder som er interiør statements i store formater. Jeg synes det er veldig kjekt å kunne bruke min kreativitet til å utforske det som er rundt oss og blir selvsagt ekstra glad når folk kommenterer og liker det jeg gjør.

 

Noen ganger er det kjekt også å se prosessen med bildene fra start til vegg. Dette gir en selvsagt en ekstra stor glede og mestringsfølelse. Å se sine egne bilder i stort format på veggen trykket på aluminiumsplater er selvsagt svært tilfredstillende.

 

Nok om meg nå. Har du en eller flere kreative talenter? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva det er som du liker og hva din kreative side er!

Her følger et par fotografier type fine art fra meg. Fortsatt god påske til alle!

#påske #bilder #interiør #kunst #veggbilder #foto #fotograf #fineart #fotokunst #kunstner #kreativ

 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

2 thoughts on “Bilder i kveld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top