Nyhet fra oss

Reklame | Bangerhead, iDeal

 

Ikke så langt innlegg i dag. Bare en rask oppdatering på nyheten vi nå lanserer med en egen hverdagsaktiv youtube kanal. Med en slik kanal blir det mye lettere for oss å dele tips og små videoer av hverdagsaktivitet, treningstips og ikke minst lenker til andre gode ressurser.

 

Dette er nytt og spennende for oss og det er ikke helt sikkert vi treffer med dette med det samme. Det hadde vært veldig fint med tips og tilbakemeldinger, både ris og ros. Vi vet enda ikke hvor ofte den vil bli oppdatert, men tar sikte på å legge ut en liten snutt så ofte som mulig. Fortsatt vil hovedbloggen være den viktigste for oss og vi vil poste et nytt innlegg daglig også i fremtiden.

 

Håper dere vil ta godt imot denne kanalen og abboner gjerne på den samtidig. Dere finner direktelink til kanalen oppe i hovedmenyen!

 

Ønsker dere alle en flott dag og kveld i det som er et nydelig vår/sommervær. I alle fall her vest i havet!

 

Mvh Willy

  

#youtube #filmsnutter #hverdagsaktiv #aktivitet #tips

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 664

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top