KATJING! Gevinst!

 

30 sekker ved på døren i dag godfolk! KATJING! Gevinst!

Finnes vel ingen bedre trening enn å stable ved en mørk og etterhvert kald, tidlig høstkveld.

Etter å ha bestilt en ladning med 30 sekker ved, kom den levert på døren i dag. Det vil si at den ble dumpet utenfor. Det krevde innsats for å få den inn i uteboden før regnet tok den helt.

Perfekt! Nyttig trening både for biceps, triceps og mage/rygg. Ikke den helt lange og krevende økten, men selvsagt på toppen av dagens økt med frisklivssentralen.

Alt i alt er det nyttig å klare en liten økt for dagen med et eller annet. Ikke bare er det nyttig for kroppen, men det gir også mye for ens selvtilfredshet.

Det vanskelige er å motivere seg til “såkalte”kjedelige ting. Spesielt etter en lang og gjerne slitsom arbeidsdag, men det å lære seg endring fra en inaktiv livsstil eller vane, til en aktiv, er verdifullt.

Selv ser jeg på det som jeg før synes var kjedelig på noe som nå gir meg en eller annen form for gevinst. I så måte samler jeg nå på gevinster i form av bedre helse. Endring krever at man øver på å like noe. Endring krever at man er åpen for å forandre noe som man før likte, nemlig usunne ting man da har øvd på å like i alle år. Man må øve på det stikk motsatte.

Denne endringsprosessen kan ta mellom 7 og 12 måneder eller mer før hjernen etablerer nye vaner og kvitter seg med de gamle og uønskede vanene.

Selv liker jeg å samle på gevinster som sagt og det skal jeg fortsette med resten av livet. 

Denne vanen er nå etablert i mitt system og jeg høster nå gevinstene av dette. Og tro meg, nå kjennes 30 sekker ved mer ut som en belønning enn som et ork! 

Mvh Willy 

#høst #trening #hverdagsaktiv #motivasjon #aktivitet #helse #ved #stable #livsstilsendring #livsnyter #livet #livsglede #jobb 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 658

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top