KATJING! Gevinst!

 

30 sekker ved på døren i dag godfolk! KATJING! Gevinst!

Finnes vel ingen bedre trening enn å stable ved en mørk og etterhvert kald, tidlig høstkveld.

Etter å ha bestilt en ladning med 30 sekker ved, kom den levert på døren i dag. Det vil si at den ble dumpet utenfor. Det krevde innsats for å få den inn i uteboden før regnet tok den helt.

Perfekt! Nyttig trening både for biceps, triceps og mage/rygg. Ikke den helt lange og krevende økten, men selvsagt på toppen av dagens økt med frisklivssentralen.

Alt i alt er det nyttig å klare en liten økt for dagen med et eller annet. Ikke bare er det nyttig for kroppen, men det gir også mye for ens selvtilfredshet.

Det vanskelige er å motivere seg til “såkalte”kjedelige ting. Spesielt etter en lang og gjerne slitsom arbeidsdag, men det å lære seg endring fra en inaktiv livsstil eller vane, til en aktiv, er verdifullt.

Selv ser jeg på det som jeg før synes var kjedelig på noe som nå gir meg en eller annen form for gevinst. I så måte samler jeg nå på gevinster i form av bedre helse. Endring krever at man øver på å like noe. Endring krever at man er åpen for å forandre noe som man før likte, nemlig usunne ting man da har øvd på å like i alle år. Man må øve på det stikk motsatte.

Denne endringsprosessen kan ta mellom 7 og 12 måneder eller mer før hjernen etablerer nye vaner og kvitter seg med de gamle og uønskede vanene.

Selv liker jeg å samle på gevinster som sagt og det skal jeg fortsette med resten av livet. 

Denne vanen er nå etablert i mitt system og jeg høster nå gevinstene av dette. Og tro meg, nå kjennes 30 sekker ved mer ut som en belønning enn som et ork! 

Mvh Willy 

#høst #trening #hverdagsaktiv #motivasjon #aktivitet #helse #ved #stable #livsstilsendring #livsnyter #livet #livsglede #jobb 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg