Den betydelige ubetydelige treningen

 

Dagen i dag har foruten en travel arbeidsdag, bestått av rolig restitusjon med skarpt fokus på hverdagsaktivitet.

Så hva menes da med ubetydelig trening som da egentlig burde blitt regnet som betydelig?

Har du noengang tenkt på at det du vanligvis gjør i hverdagen egentlig kan regnes som trening? Med kun små justeringer kan daglige gjøremål bli til gode treningsøkter. Alt handler om å justere det man gjør.

La meg ta et kjent eksempel. Alle kjenner til eksempelet med “å ta trappene i stedet for heisen”. Greit nok det. Et helt ok råd, men hva med å løpe opp trappene hver gang i stedet for? Det gjør jeg hver eneste gang jeg tar trappene på jobben.

Og hva med å finne ting man kan løfte et par ganger i timen gjennom arbeidsdagen? Dette kan være hva som helst. Løft tre serier ganger 10 der knebøy inngår i øvelsene. Og bær gjerne med deg noe tungt mellom etasjene hvis du beveger deg gjennom flere etasjer i en arbeidsdag.

Det er også fullt mulig å samle en liten gjeng med kolleger å ha litt stretching mellom slagene. Man trenger ikke mange minuttene på dette for å få effekt. Bruk fantasien for å maksimere det du gjør til vanlig og du vil raskt få resultater du ikke ville fått ellers.

Husk at alt teller og at det som egentlig man tror er ubetydelig, faktisk er mye mer betydelig enn man tenker.

Ønsker alle en god kveld og en flott uke!

Mvh Willy 

#Hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #helse 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top