I ensom majestet

 

I ensom majestet

Et utrykk som ble etablert i norge allerede tilbake i 1879 i en avis. Antagelig er det en oversettelse fra en engelsk tekst der “lone majesty” et i dag lite brukt uttrykk i engelsk dagligtale. I ensom majestet betyr noe slikt som at noe “står alene, i all sin prakt”.

Ok. Det var referansen til overskriften min i dag. Litt slik som jeg følte når hele banemannskapet til Nest Sotra fulgte meg med øyne og ører der jeg i ensom majestet løp mine 25 runder på #ågotnes idrettspark Søndag. Det var hjemmekamp og altså ivrig banemannskap som jobbet med matten og i kulissene.

Uansett. Jeg hadde jo #hverdagsaktiv søndag der jeg hadde invitert alle som ville komme til gratis trening og motivasjon. Denne gangen var det ingen som hadde anledning og det var derfor jeg da altså løp i ensom majestet.

Etter rundt 18 runder løping tror jeg banemannskapet synes synd i meg. De sørget for å sette på god 70talls rock og det løftet humøret betraktelig. Løpingen gikk da på autopilot resten. Takk til #nestsotra og deres banemannskap!

Så der løp jeg altså i egne tanker og fikk en god gjennomgang og tilførsel av endorfiner. Jeg håper dog at det til syvende og sist er inspirerende for flere at slike initiativ eksisterer. Jeg fortsetter tilbudet hver søndag fremover og håper flere blir med meg på fellestreninger fremover. Denne gangen var vi kun meg og min kone, altså vi som utgjør teamet hverdagsaktiv.

Kanskje vi kan løpe flere majester sammen fremover da ensomme majesteter ikke er så morsomt som fellesmajesteter.

Mvh Willy 

#Hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #løpetur #sotra #ågotnes #nestsotra 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg