Hverdagsaktiv Søndag

 

God morgen fine folk!

I dag kjører jeg #gratistrening med fokus på #løpeglede på Ågotnes idrettspark. 

Klokken er nå 0900 og jeg er i gang med forberedelser. For meg betyr det en god varm dusj og bevegelsesøvelser og stretching før løpetur. Været kunne ha vært bedre, men slik er det jo på Vestlandet på denne tiden av året. Kan ikke la det stoppe en god times økt!

Selv om du ikke kan være med oss denne gangen så ikke la det stoppe deg fra å være litt ekstra hverdagsaktiv i dag. Vi kommer til å fortsette med dette om søndagene fremover uansett.

Ønsker alle en flott Søndag

Mvh Willy 

#løpetur #ågotnes #gratis #veiledning #Hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 722

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top