The sky is the limit!

 

Et lite innlegg i dagens blogg.

 

Dagen i dag har gått med på å forberede seg til uken. Mye som skal skrives og nye tema som skal opp. I mellom der så er jeg såpass heldig at jeg kan gå på jobb og faktisk glede meg til å gå på jobb.

 

Find a job you love and you never have to work again

var det en klok mann eller dame som sa en gang. Hvem og hvor vet jeg ikke, men det er heller ikke nødvendig å vite. Meningen er ikke til å ta feil av.

Uansett. Denne helgen som var nådde bloggen nye høyder og for første gang siden vi startet i desember 2017 var vi for første gang på fremsiden av blogg.no på topplisten.

Og vi var nummer 15 på helsekategorien. Vi velger å tolke det som at mange leser og liker det vi skriver og det inspirerer oss til å stadig skrive mer og bedre om viktige tema, lett blandet med faglig input.

Vi håper selvsagt på enda flere lesere og setter stor pris på at dere er her. Vi ønsker at bloggen skal bli en viktig bidragsyter med hjelp og tips til alle sider av aktivitet og livsstilsendring.

The sky is the limit!

Skriv gjerne en kommentar om tema som er spesielt interessant å ta opp innen livsstilsendring, aktivitet eller erfaringer med autisme og Aspergers syndrom. Eller hvis du bare har et generelt spørsmål. Helt greit det også.

 

Reklame

 

Mvh Willy og Merethe

#topplisten #blogg #arbeid #spørsmål #helse #autisme #aspergers

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 653

4 thoughts on “The sky is the limit!

  1. Find a job you love and you never have to work again
    Akkurat slik har jeg det på min Arbeidsplass 💓 hvertfall nå 😅 trivsel 👌

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top