Fine dager i Larvik

 

Hei godtfolk!

Årets ferie har inneholdt mye fint vær og mye aktivitet. Da spesielt innen løping og turgåing.

Alt fra løping på stranden i Tyløsand utenfor Halmstad, til flotte løpeturer i fantastiske #bøkeskogen i #Larvik.

Som jeg har sagt før og det kan jeg gjerne si igjen, så har jeg aldri noen mål med løpingen min annet enn å finne godfølelsen og gleden over å bevege meg, trene og nyte endorfinrusen.

Det å kun fokusere på gleden i aktivitet er mye viktigere for meg enn å nå ulike farts, lengde eller tyngdemål. Om ikke annet så løper eller trener jeg styrke inntil jeg ikke klarer mer, eller vil mer. Thats it!

Det er viktig å ta hensyn til at vi alle er unike. Vi har alle vårt individuelle motivasjonsnivå og grunner for aktivitet. Fellesnevner er at #aktivitet hjelper for det aller meste, og hvis man i løpet av dagen er mer aktiv enn inaktiv så er det bra. Finn din gledesaktivitet eller din meningsfulle og tilpassede aktivitet, så blir det lettere. Beregn at du skal holde et aktivitetsnivå resten av livet. På den måten trenger du ikke å stresse med å “nå” målene. Bare bli mer aktiv innen dine personlige og individuelt tilpassede måte.

Og når man i tillegg er relativt flink til å kontrollere kostholdet, ja så er man i en god helsesone.

Hva som motiverer meg til å gjenta alt hver dag? Det er gleden. Gleden over å ha god helse.

Mvh Willy 

#aktivitet #hverdagsaktivitet #hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #helse #løp #ferie #helsegevinst 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 664

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top