Tre dager igjen

 

Hei alle sammen! Tusen takk for meldinger og kommentarer siste uken.

I dag er jeg litt spent. Det er i dag kun tre dager igjen til Søndag. Da er det hverdagsaktiv søndag med vårt gratis treningstilbud der vi samler så mange som mulig ved #ågotnes idrettspark. Planen er å få så mange som mulig med på faste fellestreninger over hele #sotra til slutt. Alle, uansett form er velkommen og jeg ønsker å være der som motivator og for å gi råd hvis det er ting jeg kan hjelpe med.

Tiltaket er 100% på frivillig basis som privatperson fra meg. Jeg selv har gått gjennom livsstilsendringer i livet og har mye erfaring på mange ulike områder som jeg håper kan være med å motivere, inspirere og hjelpe andre til en mer aktiv hverdag. 

Hvis det er ulike grunner til at du er usikker på om dette er noe for deg, så meld meg gjerne via facebook gruppen #hverdagsaktiv.blogg.no eller her på bloggen. Det kan noen ganger være greit å ta kontakt hvis man er usikker på ting. Hopp i det å delta!

Som sagt, jeg er litt spent. Kanskje det ikke kommer noen? Kanskje det kommer mange? Vet ikke, men vet at jeg selv kommer til å være der å ta en time med fysisk aktivitet og øvelser uansett vær og vind. Det blir oppvarming, kondisjonsøvelse med gå,løpe, powerwalk og teknikk den første halvdelen, og ulike øvelser for kjernemuskulatur den andre halvdelen. 

Velkommen til alle!

Mvh Willy 

#gratis #trening #helse #motivasjon #aktivitet #hverdagsaktivitet #livsstilsendring #sotra #ågotnes #løpetur 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg