Tre dager igjen

 

Hei alle sammen! Tusen takk for meldinger og kommentarer siste uken.

I dag er jeg litt spent. Det er i dag kun tre dager igjen til Søndag. Da er det hverdagsaktiv søndag med vårt gratis treningstilbud der vi samler så mange som mulig ved #ågotnes idrettspark. Planen er å få så mange som mulig med på faste fellestreninger over hele #sotra til slutt. Alle, uansett form er velkommen og jeg ønsker å være der som motivator og for å gi råd hvis det er ting jeg kan hjelpe med.

Tiltaket er 100% på frivillig basis som privatperson fra meg. Jeg selv har gått gjennom livsstilsendringer i livet og har mye erfaring på mange ulike områder som jeg håper kan være med å motivere, inspirere og hjelpe andre til en mer aktiv hverdag. 

Hvis det er ulike grunner til at du er usikker på om dette er noe for deg, så meld meg gjerne via facebook gruppen #hverdagsaktiv.blogg.no eller her på bloggen. Det kan noen ganger være greit å ta kontakt hvis man er usikker på ting. Hopp i det å delta!

Som sagt, jeg er litt spent. Kanskje det ikke kommer noen? Kanskje det kommer mange? Vet ikke, men vet at jeg selv kommer til å være der å ta en time med fysisk aktivitet og øvelser uansett vær og vind. Det blir oppvarming, kondisjonsøvelse med gå,løpe, powerwalk og teknikk den første halvdelen, og ulike øvelser for kjernemuskulatur den andre halvdelen. 

Velkommen til alle!

Mvh Willy 

#gratis #trening #helse #motivasjon #aktivitet #hverdagsaktivitet #livsstilsendring #sotra #ågotnes #løpetur 

 

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 729

2 thoughts on “Tre dager igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top