Tre dager igjen

 

Hei alle sammen! Tusen takk for meldinger og kommentarer siste uken.

I dag er jeg litt spent. Det er i dag kun tre dager igjen til Søndag. Da er det hverdagsaktiv søndag med vårt gratis treningstilbud der vi samler så mange som mulig ved #ågotnes idrettspark. Planen er å få så mange som mulig med på faste fellestreninger over hele #sotra til slutt. Alle, uansett form er velkommen og jeg ønsker å være der som motivator og for å gi råd hvis det er ting jeg kan hjelpe med.

Tiltaket er 100% på frivillig basis som privatperson fra meg. Jeg selv har gått gjennom livsstilsendringer i livet og har mye erfaring på mange ulike områder som jeg håper kan være med å motivere, inspirere og hjelpe andre til en mer aktiv hverdag. 

Hvis det er ulike grunner til at du er usikker på om dette er noe for deg, så meld meg gjerne via facebook gruppen #hverdagsaktiv.blogg.no eller her på bloggen. Det kan noen ganger være greit å ta kontakt hvis man er usikker på ting. Hopp i det å delta!

Som sagt, jeg er litt spent. Kanskje det ikke kommer noen? Kanskje det kommer mange? Vet ikke, men vet at jeg selv kommer til å være der å ta en time med fysisk aktivitet og øvelser uansett vær og vind. Det blir oppvarming, kondisjonsøvelse med gå,løpe, powerwalk og teknikk den første halvdelen, og ulike øvelser for kjernemuskulatur den andre halvdelen. 

Velkommen til alle!

Mvh Willy 

#gratis #trening #helse #motivasjon #aktivitet #hverdagsaktivitet #livsstilsendring #sotra #ågotnes #løpetur 

 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

2 thoughts on “Tre dager igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top