Ny kategori på bloggen

 

God morgen til alle!

Ja som overskriften sier så er det kommet en ny kategori på bloggen. Her kan man altså få sett hvilke av innleggene mine som er mest lest. Denne kategorien er fin synes jeg da den faktisk belyser litt hva dere gode mennesker er opptatt av og hva som er fint å skrive om.

I tillegg er den også fin for meg da jeg få opp hva det er som treffer dere og hvordan innleggene mottas.

Morsom liten greie som jeg nylig fant ut av. Jeg liker denne funksjonen.

Vel, vel. Da får jeg ønske alle en ellers god dag!

Mvh Willy 

#kategori #blogger #bergen #hverdagsaktiv #sotra #ågotnes 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Hypnoterapeut, Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 694

6 thoughts on “Ny kategori på bloggen

  1. Personlig Utvikling: heisann. Ja eg vet ikke om den er tilgjengelig for alle men tror det. Jeg fant den fra hovedmenyen lenker/kategorier vider til velge topmenu så finner du et valg om annet og der ligger den. Dra den over mot de andre som du har i topmenu og slipp den der lagre og så burde det være ok. Lykke til og ha en flott kveld!

  2. Takk for hjelpen. Eg veit ikkje kor tid eg kommer til å prøve, fordi eg har den gamle versjonen av blogg.no. Eg liker ikkje så godt den nye. Det vil si, eg har aldri prøvd.

  3. Det er sant. Men eg har funnet ut at den nye fungerer dårlig på en del nettlesere, og ønsker ikkje å ødelegge det eg veit fungerer. Har ein pause fra bloggen for tiden. Men det er fordi eg holder på å lage ein julekalender. Skriver nye artikler, sånn at de er klare til 1 desember. Så tenker eg forsøker å endre versjon etter nyttår. Har nemlig fjorårets julemotiv for den gamle utgaven av blogg.no. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top