Ny kategori på bloggen

 

God morgen til alle!

Ja som overskriften sier så er det kommet en ny kategori på bloggen. Her kan man altså få sett hvilke av innleggene mine som er mest lest. Denne kategorien er fin synes jeg da den faktisk belyser litt hva dere gode mennesker er opptatt av og hva som er fint å skrive om.

I tillegg er den også fin for meg da jeg få opp hva det er som treffer dere og hvordan innleggene mottas.

Morsom liten greie som jeg nylig fant ut av. Jeg liker denne funksjonen.

Vel, vel. Da får jeg ønske alle en ellers god dag!

Mvh Willy 

#kategori #blogger #bergen #hverdagsaktiv #sotra #ågotnes 

6 kommentarer
  1. Personlig Utvikling: heisann. Ja eg vet ikke om den er tilgjengelig for alle men tror det. Jeg fant den fra hovedmenyen lenker/kategorier vider til velge topmenu så finner du et valg om annet og der ligger den. Dra den over mot de andre som du har i topmenu og slipp den der lagre og så burde det være ok. Lykke til og ha en flott kveld!

  2. Det er sant. Men eg har funnet ut at den nye fungerer dårlig på en del nettlesere, og ønsker ikkje å ødelegge det eg veit fungerer. Har ein pause fra bloggen for tiden. Men det er fordi eg holder på å lage ein julekalender. Skriver nye artikler, sånn at de er klare til 1 desember. Så tenker eg forsøker å endre versjon etter nyttår. Har nemlig fjorårets julemotiv for den gamle utgaven av blogg.no. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg