Ny løpesøndag

 

Heisann alle!

Et lite innlegg på denne fine Søndagen. Hverdagsaktiv.blogg.no holder som dere vet, regelmessig gratis gruppesamlinger på #sotra. Primært løper vi på baner på #ågotnes og i #sund.

I dag var intet unntak. Jeg løp som vanlig i en hel klokketime i sammen med andre deltakere. Superbra mosjonsløping! 

Det var iskaldt, eller i alle fall minus to til tre grader. Alle løper i det marsjtempoet som passer for den enkelte. Felles er at vi beveger oss i en hel klokketime. Kjempegøy å ha en slik avtale som folk kan melde seg på. Viktig å ha noe å gå til sammen med andre som deler gleden over å løpe, eller bare har lyst til å lære å bli glad i løping.

Banen i dag var dekket av frost og det så virkelig glatt ut. Det var det ikke. Vi løp i vei og det var en herlig bane. Med frisk luft i lungene og drøye 7 kilometer senere kjennes mestring og glede godt i kropp og sjel. #anbefales.

Mvh Willy 

#livet #livsglede #pt #vinter #Hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #løpe #coaching #livsstilsendring 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg jobber også som hypnoterapeut og livscoach på Bergen Helhetsklinikk a/s. Ønsker du å bidra med sponsing på bloggen? Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 658

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top