JULEKALENDER MED NYTTIGE GAVER!

 

Hei alle!

I det siste har det vært noen innlegg og kommentarer rundt hysteriet med årets julekalender. Blant annet har #tv2 hatt innslag om dette.

Skal det være enkelt eller overdådig? Skal det være humanitært eller bare overflod egoistisk? Jeg selv er tilhenger av det enkle eller humanitære.

Eller egentlig også det alternative. Mitt bidrag til årets julekalender er i år en aktivitetskalender. Fullstendig blottet for fiksfakserier og utpreget luksus. Med en ny treningsøvelse daglig vil i alle fall kroppen og helsen din ivaretas. Lag øvelser som hele familien kan være med på og i tillegg lag noe koselig som man kan gjøre som etteraktivitet.

For å ta et eksempel. 1 Desember kan man åpne luken og finne 20 burpees og bålbrenning i hagen med noe godt i koppen. Enkelt, sunt og ikke minst billig. Hos oss husker vi fortsatt den vinteren vi åpnet en luke som inneholdt pølsemiddag på bål i minus 16 grader. Minner for livet.

Det behøver ikke være de helt store og avanserte øvelsene og aktivitetene. Heller så enkelt som mulig og gjerne med innslag av humanitær art. Ring noen du ikke har ringt til på lenge eller gi et smil til alle du møter den dagen.

Hos oss dropper vi glatt dyre og avanserte gaver. Rett og slett fordi opplevelser gir et mer verdifullt og varig minne enn leker og ting som man kaster i lekekassen etter to gangers bruk.

Så folkens, vær kreativ og finn på deres egne aktiviteter eller følg med på bloggen her der jeg HVER ENESTE DAG frem til jul presenterer en ny luke i hverdagsaktiv sin JULEKALENDER!

Vær med på HVERDAGSAKTIV sin aktivitetskalender og åpne en ny luke hver dag i Desember! Og kanskje blir det også noen givaways! Følg med!

Mvh Willy 

#Hverdagsaktiv #motivasjon #aktiv #aktivhverdag #aktivitet #moderasjon #julekalender #giveaway #trening #øvelser #alternativt #julekos #aktivitetskalender #pakkekalender #tv2 #humanitærkalender 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

6 thoughts on “JULEKALENDER MED NYTTIGE GAVER!

  1. Fornuftige tanker! Helt enig! Det blir spennende med Hverdagsaktiv sin julekalender! Kommer garantert til å følge med! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top