Rolig start på helgen – Black Friday

 

Hei alle gode venner!

Etter en lang og slitsom uke ble det en fin start på denne helgen. Ved å la gi pokker i hele Black FRIDAY og heller satse på fredagens økt for avspenning av hjernen, nemlig gamingstunden min hver fredag, så lå alt til rette for en fin kveld.

Vel det å gi blaffen i Black FRIDAY er vel ikke heeelt sant for nyeste Battlefield V er nettopp kommet ut så det unte jeg meg selv og fikk kjøpt det. Jeg ble ikke skuffet og de neste timene koste jeg meg med fantastisk grafikk og historiske kamper. Gjennomført barnslig moro for en som vokste opp med commodore 64.

Her er et lite bilde fra oppdraget om tungtvannsaksjonen. En morsom opplevelse.

Hahaha. Ja folkens, det er viktig å kunne koble ut hjernen innimellom. Spiller liten rolle hva det er bare du koser deg med det. Hva er din aktivitet når du trekker ut støpselet og bare kobler av? Sleng inn en kommentar da vel!

Fortsatt god lørdag til dere alle!

Mvh Willy

#aktivitet #hverdagsaktivitet #avslapping #gaming #bf5 #blackfriday #stressreduksjon #leve #livsstil #nyte 

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, selvstendig næringsdrivende, rørlegger, far til fire og bonusfar til to. Jeg blogger om litt av hvert men hovedfokuset er å fremme en mest mulig aktiv hverdag for ALLE! Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring og rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, samt kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilsendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen. Jeg er også foredragsholder innen temaet livsstilsendring og motivasjon Mvh Willy Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger. Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på [email protected]
Posts created 611

4 thoughts on “Rolig start på helgen – Black Friday

  1. Er veldig glad i å koble av med en god bok. Både krim og romaner. Også i bokens verden kan man koble av i en annen verden! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top