Ikke bare sinte, men RASENDE gamle menn!

Reklame | Playboy, converse

 

PLAYBOY FOOTWEAR//Converse//Playboy//Playboy//Converse

 

Akk den villfarelse mange lever i. Hverdagen må jammen være en endeløs bølge av forvirring og misforståelser for ganske mange. I dag publiserte Bergens Tidende et av mine blogginnlegg om sinte gamle menn. Innlegget finner du her.

Det tok ikke lang tid etter at dette ble publisert at de første kommentarene kom om at jeg var en klimaekstremist som egentlig var ute etter å kneble mine meningsmotstandere. Til dere: Les artikkelen!

Det tok heller ikke lang tid før jeg ble bedt om å innrømme at jeg kjørte el bil på grunn av økonomi. Til deg: Les artikkelen!

Det tok heller ikke lang tid før noen begynte å vri hetsen som ytres til å ikke gjelde Greta Thunberg, men apparatet bak henne. Til dere:Les artikkelen!

Bare slik at det er HELT AVKLART:

Jeg er ikke en klimaekstremist. Jeg er bekymret for fremtidens miljø og klimaproblemer, ikke for min egen skyld, men for mine barn og barnebarn og oldebarns skyld. Det er vel ikke særlig egoistisk? Å tenke på dem som kommer etter meg mener jeg?

Ja jeg kjører el bil. Både for økonomiske, men også for å bidra med min lille bit til en renere luft. Når jeg er ute å løper kjenner jeg nemlig godt når det kommer en diesel eller bensinmotor kjørende forbi. UBEHAGELIG! Og er jeg ekstra egoistisk så innrømmer jeg glatt at det irriterer meg. Men hvis jeg kjenner det så gjør vel andre det også. Derfor har el bil kjøring blitt noe bra for meg. Og andre som løper langs veien. Også barna som er på vei til skolen.

For alle som trodde jeg ville kneble deres rett til å ytre deres mening! LES ARTIKKELEN!

Her skriver jeg klinkende klart at jeg fremmer debatt og ulike syn. Det er vår rett til å gjøre dette. Jeg dømmer IKKE mine meningsmotstandere. Det jeg derimot retter pekefingeren mot er MOBBING, DRITTSLENGING; FAKE NEWS, POLARISERENDE RETORIKK, HÅNING, OG KARAKTERISTIKKER MOT ANDRES MENINGER VED BRUK AV SPYDIGHETER SOM IKKE HØRER HJEMME I VOKSEN DEBATT.

 

Det er vel ikke så mye forlangt å kunne kreve et debattklima som ikke er personrettet og hatefullt, men å kunne kreve skikkelig, voksen og redelig debatt?

Når jeg skriver sinte gamle menn så er det bare å ta en titt på profilene til de som ytrer seg hinsides all folkeskikk. Ja folk sjekker faktisk profilen deres. Et overveldende flertall er relativt voksne menn. Dette er ikke noe nytt. Det er jo underlig at de som aldri kommer til å oppleve de største krisene fordi de ikke er her lenger om noen år, faktisk er de som er mest opptatt av å hindre klimakampen til de unge og de voksne som våger å delta i en debatt som tidvis kan skremme vannet av normale mennesker.

Igjen, jeg er ingen klimaekstremist eller ekstremist i noen form. Jeg er en helt vanlig fyr som ønsker at mine etterkommere skal kunne ha et beboelig klima. Dessverre så er det mange sinte gamle menn og damer som ikke lenger er bare sinte, men tvert imot rasende fordi jeg ønsker å gi min skjerv til debatten. Jeg ønsker KUN et debattklima der normal folkeskikk og respekt for sine meningsmotstandere ivaretas. Hvis dere er rasende og sinte for dette, ja så er det synd. Ikke overraskende, men synd.

Mvh Willy

Velkommen til min blogg. Jeg er utdannet Ergoterapeut og Hypnoterapeut. Jeg jobber 100% som Ergoterapeut i kommunen og har eget firma som tilbyr hypnoterapi, EFT , Livscoaching, foredrag og mer både til privatpersoner og til bedrifter. Jeg er levende opptatt av å hjelpe andre mennesker til et bedre liv og bedre helse på deres egne premisser. Jeg elsker å være i aktivitet og da særlig løping i gledestempo og jeg elsker å bidra til at andre også kan få de samme opplevelsene der livet kan leves til max! Jeg skriver mye om hverdagsaktivitet og mental trening og endring gjennom hypnoterapi og ikke minst om hva vi mennesker kan bidra med for å gjøre verden til et litt bedre sted.
Posts created 729

5 thoughts on “Ikke bare sinte, men RASENDE gamle menn!

 1. Ohh, jeg er bare så flink altså. Når jeg ser meg seg i speilet, så blir jeg alltid imponert. Dessverre er det alle som alltid får med seg hvor flink jeg fatisk er, derfor passer jeg på å fortelledet hver gang jeg ha muligheten.
  For jeg, Willy den store er helt perfekt. Jeg løper, og er i knallform. Eneste grunnen til at jeg ikke er med i VM, er fordi arrangørene vil ha spenning også om gullet, det ville det det jo ikke blitt om jeg, den selverklærte gud Willy den allmektige hadde vært med.
  For jeg er bare sååååå flink altså. Jeg bry meg om mine etterkommere, jeg er ikke som de som kjører bil med fossildrivstoff. Jeg kjører elbil jeg, og viser hvor flink jeg er. Er ikke som de hensynsløse egoister som ønsker at deres etterkommere skal bli syke av eksoseden de hensynsløse egoistene spyr ut mens de kjører rundt i de ekle bilene sine. Tenk om de kunne være like flinke som meg da dere, hadde ikke det vært bra? At de andre, altså de verdiløse egoistiske tapere kunne lære av de sanne guder, som meg – den allmektige Willy. De burde lære av meg, og gi meg deres stemmerett. Jeg vet tross alt bedre enn dem på alle mulige områder. Willy den store.

 2. Jeg forakter rasshøl som deg, så fant ut at jeg skulle skrive litt om hvordan jeg oppfatter dere spyfluer
  Så bare hyggelig

  1. Bare måten du skriver på beviser jo bare det han sier om deg. Et innrøyka kjøtthue som tirres av minste lille ting som kan ødelegge den tragiske boblen du befinner deg i. Det at du heter Kjell gjør det ikke noe bedre heller. Du stemte vel sikkert FNB også.
   Du latterliggjør deg selv og beviser Willy sitt poeng når du ikke klarer å formulere en konstruktiv kommentar. Det viser bare at hjernekapasiteten din ikke tåler mange ting på en gang.

 3. Alle meningsinnleggene dine som avisene må rydde plass til, alt skrammelet du pisker opp, skyggesetter og overdøver andre det er mye viktigere å lytte til. Du er selv en middelaldrende priviligert hvit gubbe, hvorfor er du mer meningsberettighet om ting og tang du skriver om enn feks 1 milliard afrikanere som aldri får noen innlegg i en avis? Og om du likevel mener du har krav på offentlig oppmerksomhet, hvorfor skal vi som ikke er priviligerte hvite gubber bry oss noe om hva du mener om ditt og datt? Hvorfor holder du ikke bare kjeft, og gir rom til andre mye viktigere stemmer i vår tid?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top